DraughtMaster

13.12.2024
Parasta laatua hanasta! Hanalaitteiden pesu ja hygienia
Täydelliseen tarjoiluun kuuluu laitteiston ja tarjoiluympäristön puhtaus ja siisteys. Niin takaat myös oluen maun säilymisen raikkaana. Jotkut oluthanojen huolto- ja puhdistusoppaat neuvovat...

19.11.2024
Solmu Brewery avasi oman panimoravintolan Lauttasaareen
“Ruokalistalla tulee olemaan rentoa, mutta erittäin varteenotettavaa merihenkistä ruokaa”, ruoat suunnitellut Sylvester Soisalo (kuvassa) sanoo. Vinkkeli, Pub Ludvig, Boulevard, The Grand Bar...

28.10.2024
Parasta laatua hanasta! Oikeaoppinen kaatotekniikka
Näin varmistat hanaoluen parhaan mahdollisen laadun ja maun. Juttusarjamme alkaa oikeaoppisella kaatotekniikalla. Kaatotekniikka varmistaa sekä tarjoilun että laadun onnistumisen. 1. Ota puhdas,...

20.09.2024
The Last Drop – viimeiseen pisaraan Ludviginkadulla
The Last Drop sijaitsee Helsingin ytimessä, horjahdus Erottajalta kohti Kasarmitoria. Ravintolan konsepti on moniulotteinen tai hybridi – The Last Drop on cocktail-baari, aasialainen ravintola,...

19.06.2024
Tammelan stadion valmis myös keikka-areenaksi
Tampereelle keväällä valmistunut Tammelan stadion on kerännyt jo paljon kehuja. Jalkapallo-ottelut ovat jo arkipäivää mutta tulikasteensa tapahtumapaikkana stadion saa kun Lauri Tähkä...

14.03.2024
Olutmestari-koulutuksia vielä ennen kesää – katso video ja varaa aika omalle henkilöstöllesi
Sinebrychoffin olutkoulutukset jatkuvat kuudella koulutuksella ennen kesää. Osa paikoista on jo lyöty lukkoon, osa täsmentyy, päivämäärät ovat jo selvillä. Oma ravintolahenkilöstösi voi...

16.02.2024
Olutkoulutukset käynnissä – varaa aika omalle henkilöstöllesi
Sinebrychoffin olutkoulutukset jatkuvat keväällä 2024. Osa paikoista on jo lyöty lukkoon, osa täsmentyy, päivämäärät ovat jo selvillä. Oma ravintolahenkilöstösi voi osallistua myös...

15.01.2024
Olutkoulutukset jatkuvat – varaa aika omalle henkilöstöllesi
Sinebrychoffin olutkoulutukset jatkuvat keväällä 2024. Osa paikoista on jo lyöty lukkoon, osa täsmentyy, päivämäärät ovat jo selvillä. Oma ravintolahenkilöstösi voi osallistua myös...

16.08.2023
Olutkoulutukset ravintoloiden henkilökunnalle, syksy 2023
Koulutuksia järjestetään kaikkialla Suomessa, ennakkoon sovittuina ajankohtina. Asiakaskoulutuspäällikkö Jukka Kahri kiertää Suomea alla olevan viikkokalenterin mukaan, eli voit toivoa...

24.04.2023
Terassikesä on jo kulman takana – oletko valmis?
Ravintoloiden vuosi on alkanut valoisemmissa merkeissä kuin viime vuonna, jolloin koronarajoitukset jatkuivat vielä maaliskuullekin asti. Ja sieltä se tulee, terassikesäkin. Kokosimme yhteen...

26.04.2022
Tervetuloa Gastro Helsinki 2022 -messuille tutustumaan Sinebrychoffin tarjontaan!
Olemme mukana Gastro Helsinki 2022 -messuilla 18. – 20.5.2022. Tule tapaamaan meitä osastollemme 7E 128, kuulemaan alan ajankohtaisimmista aiheista, maistelemaan laadukkaita juomia ja...

30.03.2022
Olutkoulutukset keväällä 2022
Sinebrychoffin olutkoulutukset ravintola-ammattilaisille jatkuvat! Koulutuksia järjestetään kaikkialla Suomessa, ennakkoon sovittuina ajankohtina. Asiakaskoulutuspäällikkö Jukka Kahri kiertää...

21.03.2022
Tulossa kaikkien aikojen terassikesä – oletko valmis?
Vaikean talven ja haastavan alkuvuoden jälkeen odotamme kaikki valoisempaa ja parempaa kevättä. Sieltä se tulee, terassikesäkin. Kokosimme yhteen muistilistan, mitä pitää olla valmiina, kun...

16.02.2022
Ravintolat aukeamassa vapaammin – muista nämä hanalaitteista!
Ravintolarajoitukset ovat lieventymässä ja lopulta poistumassa, mikä tarkoittaa monen ravintolan avaamista kokonaan uudelleen tai pidempiin aukioloaikoihin. Hanalaitteiden pitää olla valmiina...

12.01.2022
Olutkoulutukset jatkuvat 2022
Sinebrychoffin olutkoulutukset ravintola-ammattilaisille jatkuvat! Koulutuksia järjestetään kaikkialla Suomessa, ennakkoon sovittuina ajankohtina. Asiakaskoulutuspäällikkö Jukka Kahri kiertää...

14.10.2021
Viisi vinkkiä pikkujouluaikaan
Marraskuu on pian täällä ja niin on myös pikkujoulusesonki. Koronarajoitusten jälkeen on odotettavissa entistä innokkaampi joukko juhlijoita ja erilaisia seurueita, jotka eivät ole tavanneet...

15.06.2021
Palauta DraughtMaster-astiat oikein – älä heitä rahaa roskiin!
Kierrätyksen tehostamiseksi siirryimme pantillisiin hana-astioihin kaikissa DraughtMaster-tuotteissa huhtikuussa. Astioiden palautusprosentti onkin noussut hienosti. Palautathan sinäkin ravintolasi...

19.02.2021
Terassikausi tulee – oletko valmis?
Vaikean talven ja haastavan alkuvuoden jälkeen odotamme kaikki valoisempaa ja parempaa kevättä. Sieltä se tulee, terassikesäkin. Kokosimme yhteen muistilistan, mitä pitää olla valmiina, kun...