reseptit

11.12.2018

Olut on joulupöydän paras juoma

Suomalainen jouluateria on kehittynyt vuosisatojen aikana yhdessä suomalaisen oluen kanssa, ja siksi olut onkin luontevin ruokajuoma jouluherkkujen kanssa tarjottavaksi. Suomalainen joulupöytäkin...

Lue lisää

22.10.2018

Viisi faktaa energiajuomista

Energiajuomakeskustelu herää Suomessa aika ajoin ja taustalla on usein vanhempien huoli lasten ja nuorten hyvinvoinnista. Tähän artikkeliin on kerätty faktoja energiajuomista ja niiden...

Lue lisää

31.08.2017

Tarjoa siideriä ruoan kanssa

Ruokajuomana ja ruoan mausteena olut on jo monelle tuttu suosikki, mutta myös siideri on entistä trendikkäämpi palan painike. Siideri sopii hyvin laajaan ruokakirjoon, kertoo Sinebrychoffin tuore...

Lue lisää

13.09.2016

Bocuse d’Or -kokki Eero Vottosen lempiresepti Tumman Karhun kera: Metsäsieniburgeri

Suomen Bocuse d’Or -edustaja ja pitkän linjan kokki Eero Vottonen suosittelee uutta Karhu Tumma Lageria ruokajuomaksi.  Katso Eeron oma lempiresepti Tumman Karhun kera: Metsäsieniburgeri. Reilun...

Lue lisää

28.11.2014

Olutlimppu

1 l Nikolai Tumma Lager –olutta tai Sinebrychoffin Perinnekaljaa 1 tl suolaa 1 rkl sokeria 2 pak kuivahiivaa 1 rkl tandooritahnaa (voit käyttää myös esim. bruschetta-, tai pesto-tahnaa) 1 kg...

Lue lisää

Pulled pork eli nyhtöpossu

17.10.2014

Oluinen pulled pork sopii sämpylän väliin.

400 g kassleria Haudutusliemi: 1 dl soijaa 1 dl kookospalmu- tai ruokosokeria 2 dl Nikolai Brewmasters’ Collection Californian Steam Beer -olutta Laita liha pataan 200 asteeseen ilman kantta...

Lue lisää

05.06.2014

Täytetty savukala on helppo saalis.

Täytetty savukala 1 kokonainen savukala (vaikka siika) 1 sitruuna viipaleina Ruohosipulia, tilliä, lehtipersiljaa Täytä kala sitruunaviipaleilla ja yrteillä. Kääri kala folioon ja laita...

Lue lisää

16.04.2014

Kisa-hotdog

Hotdog 4–6:lle Olutsipuli 1 sipuli tai punasipuli 1/2 dl Carlsberg-olutta 1/2 dl etikkaa 2 rkl hunajaa Leikkaa sipuli ohuiksi suikaleiksi. Marinoi sipulia pari tuntia olut-etikkaliemessä....

Lue lisää

16.04.2014

Olut–hunajasavustettu lohi

Olut–hunajasavustettu lohi 1 iso lohifilee Savustuslaatikko/savustuslastuja/savustuspussi Marinadi: 1 sitruunan mehu 1 rkl hunajaa 1 dl Karhu Tuplahumala -olutta 1 rkl karkeaa merisuolaa Sekoita...

Lue lisää

16.04.2014

Salvialuomukana

Salvialuomukana 1 kokonainen luomukana 1/2 sitruunan mehu 1/2 appelsiinin mehu ja kuori raastettuna 1 dl Nikolai Vaalea Luomu Lager -olutta 1 dl öljyä 2 valkosipulinkynttä 2 rkl luomuhunajaa 1 pnt...

Lue lisää