Olut on joulupöydän paras juoma
Suomalainen jouluateria on kehittynyt vuosisatojen aikana yhdessä suomalaisen oluen kanssa, ja siksi olut onkin luontevin ruokajuoma jouluherkkujen kanssa
Suomalainen jouluateria on kehittynyt vuosisatojen aikana yhdessä suomalaisen oluen kanssa, ja siksi olut onkin luontevin ruokajuoma jouluherkkujen kanssa
Energiajuomakeskustelu herää Suomessa aika ajoin ja taustalla on usein vanhempien huoli lasten ja nuorten hyvinvoinnista. Tähän artikkeliin on
Ruokajuomana ja ruoan mausteena olut on jo monelle tuttu suosikki, mutta myös siideri on entistä trendikkäämpi palan painike.
Suomen Bocuse d’Or -edustaja ja pitkän linjan kokki Eero Vottonen suosittelee uutta Karhu Tumma Lageria ruokajuomaksi. Katso Eeron
1 l Nikolai Tumma Lager –olutta tai Sinebrychoffin Perinnekaljaa 1 tl suolaa 1 rkl sokeria 2 pak kuivahiivaa
400 g kassleria Haudutusliemi: 1 dl soijaa 1 dl kookospalmu- tai ruokosokeria 2 dl Nikolai Brewmasters’ Collection Californian