Axl Smith ja Beyoncé

16.01.2014 | Teksti:

”Kerran osuin New Yorkiin oikealla hetkellä. Supertuottaja Pharrell Williamsilla oli keikka samaan aikaan, kun kaupungissa oli MTV:n Music Awards. Ja hän otti ajoituksesta kaiken irti: keikalla vierailijana loistivat Jay-Z ja Beyoncé, R. Kelly, Kanye West ja Justin Timberlake.

Se oli unohtumaton ilta – vietin sen hotellihuoneessani ja katsoin telkkaria.

Sain tietää Williamsin ja kumppanien keikasta vasta seuraavana päivänä.

Vastaavaa on sattunut ennenkin. Olin Berliinissä samaan aikaan kuin suosikkini Sam Sparro. En nähnyt häntäkään, koska sain tietää keikasta liian myöhään.
Noiden tapausten jälkeen olen kaivannut sellaista palvelua, joka johdattaisi juuri minua kiinnostavan äärelle. Olen sitten vieraassa tai tutussa kaupungissa.

Palvelu oli lopulta tehtävä itse. Ei yksin, mutta omien voimien avulla. Löimme muun muassa tv-ohjelmia tekevässä toimistossamme päät yhteen ja saimme aikaan Party Appin. Puhelinsovelluksen, joka kertoo missä tapahtuu – ja mitä tapahtuu.

Party Appin idea on yksinkertainen ja mahdollisuudet ovat rajattomat. Se tietää, missä liikun ja osaa neuvoa lähialueen tapahtumat. Klubit, keikat ja ruokaravintolat.
Sen kautta voin suunnitella myös tulevien reissujeni ohjelmaa. Voin jakaa tietoni ystävilleni – ja saan tietää, missä he liikkuvat.

Mitä enemmän palvelua käytän, sitä tarkempi profiili minulle muodostuu. Party App ei ehdota minulle Malmi-talon flamencoiltaa, ellen ole sellaisesta kiinnostunut, mutta varmasti ehdottaa, jos olen.

Party app on saanut hyvän vastaanoton yhteistyökumppaneilta – muun muassa Sinebrychoffilta. Olen käynyt demoamassa tätä Piilaaksossakin, ja kiinnostusta löytyy.
Vastaavia applikaatioita on ollut ennenkin, mutta ne ovat aina olleet ravintolaketjun tai jonkin muun yhden yrityksen hallussa.

Eihän minua käyttäjänä kiinnosta, kenen omistamassa ravintolassa Jay-Z ja Beyoncé tai Sam Sparro esiintyvät – mutta heidän keikkansa kyllä kiinnostaa.
Omista tarpeista lähtenyt sovellus on sosiaalinen ja sosiaalistava. Sehän yöelämässä on parasta. Tapaa ihmisiä, tuttuja ja uusia tyyppejä.”

Axl Smith
muusikko ja TV-juontaja, joka käy mielellään ravintoloissa

Avainsanat: , ,