Sinebrychoffin kevään juomauutuudet

23.03.2022 | Teksti:

Matala-alkoholisia olutuutuuksia, Karhu NEIPA, Crowmoorin inkivääriolut ja kesäisen raikkaita makuja Sinebrychoffin uutuusjuomissa

Karhun olutpesueeseen liittyy suosittu oluttyyli NEIPA, ja Karhun matala-alkoholillisten oluiden valikoima täydentyy lagerilla. Gluteeniton KOFF Light on toinen kauden uutuus tähän kasvussa olevaan matala-alkoholisten oluiden kategoriaan. Brooklyn Pilsner keventää jenkkiolutvalikoimaa ja Crowmoor tuo markkinoille Sinebrychoffin historian ensimmäisen inkiväärioluen. Keväällä markkinoille saadaan myös paljon juomasekoitus-, energiajuoma-, ja virvoitusjuomauutuuksia.

Uutuuksien täydelliset tiedotteet kuvineen löytyvät Sinebrychoffin verkkosivuilta:
https://www.sinebrychoff.fi/newsroom/

Karhu NEIPA on vahvasti humaloitu New England India Pale Ale, eli tyypillisiä IPA-oluita hieman kevyempi oluttyyli. Karhu NEIPA (4,8 %) on vaalea ja kevyt, voimakkaasti aromihumaloitu suodattamaton ale. Karhu NEIPA:sta voikin löytää runsaasti erilaisia humalan aromeita, kuten sitrusta, männyn neulasta ja trooppista hedelmää.

Karhu Vaalea Lager 2,8 % on karhumainen matala-alkoholinen lagerolut. Karhu Tumma 2,8 on ollut markkinoilla jo hieman yli 10 vuotta, mutta matala-alkoholisten oluiden suosion kasvaessa kysyntä on kova myös miedoimmille lageroluille.

KOFF Light 3,5% – matala-alkoholinen raikas ja kevyt lager on KOFF-olutperheen uusin tulokas, joka vastaa matala-alkoholisten oluiden kasvavaan suosioon. Oluen ystävät haluavat yhtä aikaa hyvän oluen makua ja keveyttä. Gluteeniton.

Brooklyn Pilsner on tyylilleen uskollisesti vaalean kullan värinen ja siinä on rohkea humalointi, joka viimeistelee makuelämyksen sitruksisuudellaan. Brooklyn Pilsner on täysin uusi olut Brooklyn Breweryn valikoimassa ja Suomi on USA:n ulkopuolella Venäjän ohella ensimmäinen maa, jossa olut lanseerataan.

Crisp Hoppy Lager on Mosaic-humalalla kuivahumaloitu 0 % lagerolut, joka täydentää Sinebrychoffin alkoholittomien oluiden laajaa valikoimaa entisestään. Olut toimii erinomaisesti vaikka itämaisen keittiön ruokien kanssa tai ihan vain seurustelujuomana.

Crowmoor Rusty Rook Ginger Beer – inkivääriolut kasvavaan kategoriaan. Sinebrychoffin ensimmäinen inkivääriolut on raikas ja mausteinen uutuus, jossa sokeria on vain 6 grammaa 100 millilitrassa. Inkiväärioluessa pitää olla sopivasti mausteisuutta ja vähän makeutta – sitä inkiväärin pientä ’potkua’ unohtamatta.

Somersby Passionfruit & Orange saapuu kausimauksi kevään ja kesän hetkiin. Siideri maistuu passionhedelmältä ja appelsiinilta.

Somersby Wild Berries 0,0% on Somersbyn toinen alkoholiton siideri Somersby Apple 0,0%:n lisäksi. Alkoholiton siideri on janojuoma, joka sopii moneen tilanteeseen. Kuuman kesän hedelmäinen herkku saa makunsa eksoottisesta passionhedelmästä ja raikkaasta appelsiinista.

Crowmoor Vodka Spritz Great Grapefruit – edelläkävijän uusi hard seltzer -maku. Crowmoorin suosittu vodka spritz -juomasekoitusperhe laajenee uudella maulla, raikkaalla ja luonnollisella greipillä.

Golden Cap LONG ZERO Cranberry on raikas, karpalon makuinen long drink. Toisessa uutuudessa Golden Cap LONG ZERO Limessä maistuu sitruksinen lime.

Suomen suosituimman juomasekoituksen uutuudet ovat Breezer Raspberry & Yuzu ja suosittuun seltzer-kategoriaan kuuluvat kevyemmät Breezer Seltzer Lemon & Lime ja Breezer Seltzer Raspberry Lime.

Muumi Metsämansikka Sokeriton – tuttu Muumi nyt myös sokerittomana. Kuluttajat ovat toivoneet sokeritonta vaihtoehtoa pitkään.

Battery No Calorie Blush Limited Edition maistuu vadelmalta ja ruusulta, jota ei ennen energiajuomissa ole käytetty. Battery täyttää tänä vuonna jo 25 vuotta!

Monster Energy Mule on energiajuomaperheen ensimmäinen inkiväärimaku. Monster Ultra Fiestassa maistuu mango. Molemmat uutuudet ovat sokerittomia.

#WhatTheFanta saa jatkoa – Mysteerimaku 3.0 on tällä kertaa pinkki! Kaksi vuotta sitten #WhatTheFanta innosti suomalaiset ensimmäistä kertaa maistelemaan ja tunnistamaan lukuisia erilaisia ja täysin uusia Fanta-makuja.

Bonaqua Noste on kolmas herkullinen juoma kuplattomien Bonaqua lisäarvovesien perheeseen, pidettyjen Hohde ja Kuulas juomien rinnalle.  Uutuus sisältää vireyttä lisääviä ainesosia (B5- ja B6-vitamiinit, niasiini, kofeiini), muttei hiilihappoa.

Bonaqua Villipäärynä – pohjoismainen kestosuosikki vihdoin myös Suomessa. Bonaqua Villipäärynän hedelmäisen maun salaisuus on päärynämehussa (2%) ja häivähdyksessä hedelmäsokeria

Uutuuksien jakelu alkaa 14.3. kautta maan. Sinebrychoff valmistaa kaikki juomansa 100 % uusiutuvalla energialla hiilineutraalisti.