Myynti

13.02.2017
Panimojuomatrendit 2017: tyyntä myrskyn edellä?
Sinebrychoffin markkinointijohtaja Alexander Sneen näkee, että yksittäisiä juomakategorioita suuremmat muutokset tapahtuvat kuluttajien muuttuvissa vaatimuksissa. “Kuluttajat tulevat yhä...




13.12.2016
Sinebrychoffin toimitusjohtaja Pekka Tiainen näkee alkoholilakiuudistuksessa mahdollisuuksia
“Näkisin, että tämä on oikea askel järkevämpään alkoholijuomiskulttuuriin. Ei ole missään nimessä suurista asioista kyse”, kuvailee tulevan alkoholilain lausuntokierrokselle...


12.12.2016
Cokiksen uusi lasipullo tuplasi myynnin
Sinebrychoff toi syyskuussa kauppoihin kokonaan uuden sokerittoman Coca-Cola Zero Sugarin, joka korvasi 10 vuotta markkinoilla olleen Zeron. Lanseerauksen kärjessä on uusi 0,25 litran lasipullo,...


15.03.2016
Pyhän Patrickin päivä 17.3.2016 – maailman suurin ja ystävällisin ravintolatapahtuma
Irlannin kansallispyhimykselle omistettu Pyhän Patrickin päivä 17.3. on irlantilaisten kansallinen juhlapäivä ja maailman suurin ravintolatapahtuma. Arviolta noin 70 miljoonaa ihmistä juhlistaa...


14.03.2016
Brändien omilla kierrätyslasipulloilla on vetovoimaa
Sinebrychoff investoi kierrätyslasipulloihin Keravalla – olut siirtyy tölkkeihin, mutta brändien omilla lasipulloilla on vetovoimaa. Sinebrychoffin olemassa oleva, uudelleentäytettävien...


11.12.2015
Lasillisella Alexander Laroma, Sinebrychoffin uusi Off Trade -kenttämyyntijohtaja
Alexander Laroma on johtanut Sinebrychoffin Off Trade -kenttämyyntiä marraskuun alusta lähtien. Sitä ennen hän on toiminut Vaasanin kenttämyyntijohtajana sekä vastannut Danonen Suomen...


29.04.2015
Miten olisi SpåraKOFF-kierros?
SpåraKOFF on ravintolaksi muutettu, koffinpunainen raitiovaunu, joka kiertää Helsingin kantakaupungin keskeisimmät nähtävyydet. Suomen ainoa ravintolaraitiovaunu aloittaa reittiliikenteen 4.5....




22.10.2014
Jippalot käynnistää pikkujoulut Restelin ravintoloissa.
Kesäkausi ja suomalaisten suosimat juhlapyhät ovat panimoille ja ravintoloille myynnillisesti merkittäviä. Vuodesta toiseen ylitse muiden on kuitenkin pikkujoulukausi. ”Pikkujoulukausi on...


21.10.2014
Karhu heräsi nykypäivään uudessa long neck -pullossa.
Ensivaikutelma ratkaisee baaritiskillä. Se pätee niin huoliteltuihin hiuksiin ja vaatteisiin kuin siihenkin, mitä ihminen nostaa huulilleen. ”Tämän päivän nuoret aikuiset haluavat, että...


18.04.2014
Tomi Keisala tietää, ettei tunturissa hienostella, siksi Levin Bar Ihkussa maistuu hana-Karhu.
Toimitusjohtaja Tomi Keisala, miten Bar Ihkusta tuli ilmiö? Perustimme Ihkun Levin Keskuskujalle vuonna 2009. Silloin meillä oli vain nykyinen yläkerta karaokebaarina. Kun idea löi läpi,...


15.04.2014
Karhu on tuote, joka myy
Turkulaisen Itäharjun Prisman juomaosaston päällikkö Pekka Sirkiä on aina valmis luottamaan Karhuun. ”Karhu on tuotemerkki, jolla on näkyvää mainontaa, ja käytämme sitä mielellämme....


15.04.2014
Aamukahvia ja kylmää olutta
”Torinkulman R-Kioski on sijainnut Porvoossa samalla paikalla yli 30 vuotta, ja moni asiakkaista alkaa olla vanha tuttu. Juttelemme usein heidän asioistaan, jos jono vain ei ole liian pitkä....


15.04.2014
Halpa hinta, hyvä palvelu
”Seinäjoen Minimanissa toiminta-ajatuksemme ovat edullisuus ja laajat valikoimat, mutta myös yllätyksellisyys. Ideana on, että asiakas löytäisi aina jonkun kivan yllätyksen...


15.04.2014
Tulos tehdään heinäkuussa
”Kun asiakas poistuu Tuurin kyläkaupasta, haluan hänen ajattelevan, että tänne hänen on palattava takaisin. Tyytyväisyys lähtee edullisista hinnoista, laajasta valikoimasta ja kassan hyvää...