Sinebrychoffin olutkoulutukset ravintola-ammattilaisille jatkuvat!
19.02.2021 | Teksti: Timo Mikkola
Koulutuksia järjestetään kaikkialla Suomessa, ennakkoon sovittuina ajankohtina. Asiakaskoulutuspäällikkö, Beverage Master, Jukka Kahri (kuvassa) kiertää Suomea alla olevan viikkokalenterin mukaan, eli voit toivoa koulutusta omaan ravintolaasi alueesi mukaisella viikolla.
Koulutuksessa käydään läpi eri oluttyyppejä, olut ja ruoka -makupareja ja/tai oluen myyntiä. Hyvä henkilömäärä koulutuksessa on 5 – 10 henkeä sen hetkisiä alueen koronaohjeita noudattaen. Kasvomaskit on hyvä olla käytössä, tilan koon mukaisesti. Pienempi henkilömäärä mahdollistaa hyvän täsmäkoulutuksen.
Maaliskuussa 2021
vko 9 Oulu
vko 10 Helsinki
vko 11 Jyväskylä
vko 12 Rauma, Uusikaupunki
vko 13 Salo, Turku
Huhtikuussa 2021
vko 14 Lahti, Hämeenlinna
vko 15 Tampere
Asiakkaamme kommentoivat:
”Voin kyllä lämpimästi suositella, oli todella hyvä koulutus. Riittävän rento mutta informatiivinen, löydettiin ruoan ja oluiden hyvät liitot. Pelkkää positiivista”, sanoo Hotelli Keurusselän yrittäjä Iris Mäkinen.
”Monet työntekijöistä tulivat vielä erityisesti myöhemmin mainitsemaan, että kylläpä oli innostavan hyvä koulutus. Se oli sopivasti tiivistetty ja mielenkiintoisesti esitetty, kaikki oli tiivistetty sopivaan 2,5 tuntiin. Kivasti oli myös ruokalistaltamme katsottu sopivat juomat ruuille, sen oluen myös, mitä emme olleet aiemmin osanneet laittaakaan suosituksiin. Ja kun nyt uudistamme listaamme, hän katsoo siihen sopivat oluet ja viinit myös. Loistavaa ja kaivattua palvelua!”, sanoo Kuortaneen urheiluopiston ravintolatoimenjohtaja Niina Mäntymies.
Jos haluat ravintolasi mukaan, ota yhteys alueesi Sinebrychoffin edustajaan tai asiakaskoulutuspäällikköömme Jukka Kahriin jukka.kahri@sff.fi