Olutmestari

19.02.2021

Sinebrychoffin olutkoulutukset ravintola-ammattilaisille jatkuvat!

Koulutuksia järjestetään kaikkialla Suomessa, ennakkoon sovittuina ajankohtina. Asiakaskoulutuspäällikkö, Beverage Master, Jukka Kahri (kuvassa) kiertää Suomea alla olevan viikkokalenterin...

Lue lisää

14.10.2016

Miika Korpela on Suomen Olutmestari 2017

Miika Korpela on Suomen Olutmestari 2017. Hän työskentelee Helsingin Kampin Teerenpeli-ravintolassa. Olutkisälleiksi valittiin Joni Ahola (kuvassa oikealla – Ravintola O´Hara’s, Tampere)...

Lue lisää

01.06.2016

Löytyykö sinun ravintolastasi seuraava Suomen Olutmestari?

Suomen suurin ja tunnetuin baarimestarien kilpailu, Suomen Olutmestari, järjestetään 2016 jo yhdeksännen kerran. Sinebrychoffin järjestämään kisaan voivat osallistua oluttarjoilun...

Lue lisää

14.03.2016

Olutmestarin Export Pils osui maaliinsa

Suomen Olutmestariksi lokakuussa valittu Antti Peltonen suunnitteli suodattamattoman Olutmestarin Export Pils -oluen yhdessä Sinebrychoffin kanssa. Olutta myydään hanatuotteena laajan valikoiman...

Lue lisää

21.10.2015

Antti Peltonen on Suomen Olutmestari 2016

Rovaniemeläinen baarimestari Antti Peltonen Oliver’s Corner -ravintolasta on Suomen Olutmestari 2016. Olutkisälleiksi valittiin Jussi Leveelahti (Ravintola Olhus Kobenhavn, Helsinki) ja Mikko...

Lue lisää

14.10.2014

Jani Suomalainen on Suomen Olutmestari 2015

Helsinkiläinen baarimestari Jani Suomalainen Staffpoint Oy:stä on Suomen Olutmestari 2015. Olutkisälleiksi valittiin Laura Korpela (Ravintola Kaunis Kampela, Helsinki) ja Jussi Leveelahti (Olhus...

Lue lisää

19.09.2014

Suomen Olutmestari 2015 -finalistit selvillä

Sinebrychoffin Suomen Olutmestari -kilpailu järjestetään jo seitsemännen kerran. Kisaan voivat osallistua 18 vuotta täyttäneet oluttarjoilun ammattilaiset kaikista suomalaisista...

Lue lisää

15.04.2014

Suomen Olutmestari 2014 Juha Sorsa loi yhdessä ­Sinebrychoffin Heikki Vuokon kanssa vehnäoluen

Tammikuun lopussa pantu olut on rungoltaan klassinen vehnä- ja ohramaltaan yhdistelmä suhteessa 50/50. Saksalaisen esikuvan suuntaan oluen aromeita vie hiivakanta ja katkerohumalointiin käytettiin...

Lue lisää