Rax-ravintoloissa maistuu nyt Crisp hanasta

19.02.2021 | Teksti:

Suomen suosituin alkoholiton olut Crisp on saatavilla myös DraughtMaster-hanassa, yksittäisissä Flex-hanalaitteissa. Rax Pizzabuffet -ravintolaketju uskoo alkoholittomaan olueen ja onkin ottanut Crispin kaikkiin ravintoloihinsa Suomessa. (Poikkeuksina Espoon Ainoan ja Turun Kultatalon ravintolat)

Alkoholittomien oluiden suosio jatkaa kasvuaan niin Suomessa kuin globaalistikin. Alkoholiton olut on kevyt vaihtoehto ja mainio makupari hyvin monenlaisen ruoan kanssa.

”Crisp on maistunut asiakkaillemme hyvin ja asiakkaat ovat olleet positiivisesti yllättyneitä Crispin kuuluessa nykyisin valikoimaamme. Olemme saaneet vain positiivista palautetta, pizza ja olut ovat loistava pari ja onkin hienoa, että voimme tarjota alkoholittoman oluen kaikille asiakkaillemme. Hanalaite on ollut helppo käyttää, saimme hyvät ohjeet Sinebrychoffilta ja edustajat vielä auttoivat tarvittaessa alkuun, niin nyt jo sujuu sutjakkaasti”, kertoo ketjujohtaja Sarita Lehtinen Resteliltä.

Maija Mäkirinne kävi maistamassa Crispiä REDI-kauppakeskuksen Raxissa.

”Rax on meille erinomainen ravintolaketju näyttää, kuinka sopiva hana-Crisp on ravintolaruoan kanssa, puhutaan sitten itse oluesta tai hanalaitteesta. Laite on pieni ja helppo käyttää ja DraughtMaster-tekniikan ansiosta olut säilyy pitkään. Alkoholiton olut on nyt entistä useamman suomalaisen huulilla niin keskusteluissa kuin kirjaimellisestikin ja meidän tavoitteemme on saada Crisp mahdollisimman moneen paikkaan – yllättäviinkin”, Sinebrychoffin ketjumyyntijohtaja Maija Mäkirinne kertoo.

Restelin Rax-ravintoloita on Suomessa jo 29.

https://www.rax.fi/