Sinebrychoffin olutkoulutukset ravintola-ammattilaisille jatkuvat!

19.02.2021 | Teksti:

Koulutuksia järjestetään kaikkialla Suomessa, ennakkoon sovittuina ajankohtina. Asiakaskoulutuspäällikkö, Beverage Master, Jukka Kahri (kuvassa) kiertää Suomea alla olevan viikkokalenterin mukaan, eli voit toivoa koulutusta omaan ravintolaasi alueesi mukaisella viikolla.

Koulutuksessa käydään läpi eri oluttyyppejä, olut ja ruoka -makupareja ja/tai oluen myyntiä. Hyvä henkilömäärä koulutuksessa on 5 – 10 henkeä sen hetkisiä alueen koronaohjeita noudattaen. Kasvomaskit on hyvä olla käytössä, tilan koon mukaisesti.  Pienempi henkilömäärä mahdollistaa hyvän täsmäkoulutuksen.

Maaliskuussa 2021

vko 9 Oulu

vko 10 Helsinki

vko 11 Jyväskylä

vko 12 Rauma, Uusikaupunki

vko 13 Salo, Turku

Huhtikuussa 2021

vko 14 Lahti, Hämeenlinna

vko 15 Tampere

Asiakkaamme kommentoivat:

”Voin kyllä lämpimästi suositella, oli todella hyvä koulutus. Riittävän rento mutta informatiivinen, löydettiin ruoan ja oluiden hyvät liitot. Pelkkää positiivista”, sanoo Hotelli Keurusselän yrittäjä Iris Mäkinen.

”Monet työntekijöistä tulivat vielä erityisesti myöhemmin mainitsemaan, että kylläpä oli innostavan hyvä koulutus. Se oli sopivasti tiivistetty ja mielenkiintoisesti esitetty, kaikki oli tiivistetty sopivaan 2,5 tuntiin. Kivasti oli myös ruokalistaltamme katsottu sopivat juomat ruuille, sen oluen myös, mitä emme olleet aiemmin osanneet laittaakaan suosituksiin. Ja kun nyt uudistamme listaamme, hän katsoo siihen sopivat oluet ja viinit myös. Loistavaa ja kaivattua palvelua!”, sanoo Kuortaneen urheiluopiston ravintolatoimenjohtaja Niina Mäntymies.

Jos haluat ravintolasi mukaan, ota yhteys alueesi Sinebrychoffin edustajaan tai asiakaskoulutuspäällikköömme Jukka Kahriin jukka.kahri@sff.fi