Tervetuloa Gastro-messuille Sinebrychoffin osastolle

17.02.2020 | Teksti:

Sinebrychoff on mukana Gastro-messuilla Helsingin Messukeskuksessa 11.-13.3. Olet sitten päivittäistavarakaupan tai ravintola-alan ammattilainen, Sinebrychoffin osastolla 6r50 voi tutustua uutuuksiin, DraughtMaster-hanajärjestelmään, ravintola-ammattilaisten Skillable-mobiilikoulutukseen ja saada tietoa juoma-alan trendeistä.

Sinebrychoffin juomista messuilla on maistettavissa mm. Brooklyn-panimon ja Karhun oluita ja KOFF Long Drink -juomia. Esillä ovat myös Coca-Colan Honest-luomujuomauutuudet. Juomia esittelee Sinebrychoffin ammattitaitoinen myynti- ja markkinointitiimi.

”Osastollamme voi tutustua juomauutuuksiimme ja saada inspiraatiota olutkulttuurin uusimmista trendeistä. Ravintola-asiakkaitamme kiinnostavan DraughtMaster-laitteiston ohella voi tutustua aivan uuteen koulutusohjelmaamme, jossa omalle henkilökunnalle pystyy helposti laatimaan kännykkäpohjaisen räätälöidyn koulutuksen”, kertoo ketjumyyntipäällikkö Eero Wall Sinebrychoffilta.

Gastro-messuille pääsee ilmaiseksi ilmoittautumalla oheisesta linkistä

https://gastro.messukeskus.com/

Sivuilla rekisteröidytään erikseen anniskeluoikeuksilla tai ilman. Jos sinulla ei ole anniskeluoikeuksia, voit rekisteröityä kävijänä. Messusääntöjen mukaan alkoholituotteita voimme maistattaa vain niille, joilla on alkoholin anniskeluoikeudet. Muut kävijät voivat lunastaa juomalippuja, jolla pääsee maistamaan myös alkoholijuomia.

Tulosta ilmoittautumisen jälkeen saamasi viivakoodillinen rintamerkki mukaan messuille.Jos olet unohtanut ennakkoon rekisteröityessä saamasi rintamerkin kotiin, voit tulostuttaa rintamerkin uudelleen tapahtuman aukioloaikoina Messukeskuksen pääsisäänkäynnin Help Deskissä.

Huom! Alaikäiset, lapset ja vauvat eivät pääse messuille edes huoltajan seurassa. Varaudu todistamaan ammattilaisuutesi ja ikäsi sisäänpääsyn yhteydessä (esim. hygieniapassi, anniskelupassi tai henkilökortti).

Gastro Helsinki kokoaa maaliskuussa 2020 hotelli ja ravintola-alan ammattilaiset yhteen. Suomen ainoa koko horeca-alan tavoittava tapahtuma Gastro Helsinki esittelee alan uusimmat maut ja trendit. Tapahtuma on kävijöille maksuton, mutta vaatii rekisteröitymisen. Koko tapahtuma-alue on anniskelualuetta ja tapahtuman ikäraja näin ollen K18.