Pitkä kuuma kesä vauhditti juomakauppaa

18.08.2021 | Teksti:

Päättymässä oleva kesä on ollut poikkeuksellinen monella tavalla, pitkään kestänyt lämpöaalto oli jopa historiallinen. Enpä olisi voinut uskoa itsekään, että jokainen lomapäivä voi olla helteinen – on kuitenkin ollut paljon niitä lomia, joihin on osunut vain muutama lämmin päivä.Hellesäissä ihmisille tuli jano, mikä näkyi juomien kysynnän voimakkaana kasvuna. Positiivinen asia sekä meille panimoalalla oleville että päivittäistavarakaupalle.

Täällä Keravalla meno oli kiireistä, mutta innostunutta, vaikka haasteiltakaan emme välttyneet. Kysynnän äkkinäinen kasvu samaan aikaan, kun koronarajoitteiden kohteena olleet ravintolat saivat toimia hieman vapaammin, toivat nimittäin painetta tuotannollemme ja toimituksille. Ajoittain raaka-aine- ja pakkausmateriaalitilanne oli myös tiukalla, mutta hyvällä ennakoinnilla onnistuimme tekemään sovitut juomat oikeaan aikaan muutamaa lukuun ottamatta.  Juhannuksena toimituksissa oli valitettavasti jonkin verran viivästyksiä, mistä olemme pahoillamme.

Kesä näytti, että kukaan ei menesty yksin ja että haasteet hoidetaan yhteisellä suunnittelulla ja varautumisella. Suuri kiitos teille kaikille yhteistyöstä ja venymisestä meidän kaikkien sinebrychoffilaisten puolesta.

Toivomme ja uskomme, että elokuun viimeisenä päivänä kauppaan tulevat uutuutemme hurmaavat niin teidät kuin asiakkaanne. Olemme valmiit syksyyn!

Kippis ja kiitos kesästä kaikille!

Terveisin
Henri Tahvanainen
VP Off Trade, Sinebrychoff