Sinebrychoffin olutkoulutukset ravintoloiden henkilökunnalle jatkuvat

18.08.2021 | Teksti:

Suosittuja olutkoulutuksia järjestetään kaikkialla Suomessa, ennakkoon sovittuina ajankohtina. Asiakaskoulutuspäällikkö, Beverage Master, Jukka Kahri (kuvassa) kiertää Suomea alla olevan viikkokalenterin mukaan, eli voit toivoa koulutusta omaan ravintolaasi alueesi mukaisella viikolla.

Koulutuksessa käydään läpi eri oluttyyppejä, olut ja ruoka -makupareja ja/tai oluen myyntiä. Hyvä henkilömäärä koulutuksessa on 5 – 10 henkeä sen hetkisiä alueen koronaohjeita noudattaen. Kasvomaskit on hyvä olla käytössä, tilan koon mukaisesti.  Pienempi henkilömäärä mahdollistaa hyvän täsmäkoulutuksen.

Alla näet kalenterin, josta näkee, missä Jukka liikkuu. Ole Jukkaan suoraan yhteydessä, jos haluat järjestää koulutuksen omalle henkilökunnallesi kyseisinä viikkoina! jukka.kahri@sff.fi

Syyskuussa 2021

  • vko 36 Lahti – Hämeenlinna
  • vko 37 Joensuu
  • vko 38 Mikkeli – Lappeenranta
  • vko 39 Helsinki

Lokakuussa 2021

  • vko 40 Porvoo – Kotka
  • vko 41 Vaasa
  • vko 43 Turku

Marraskuussa 2021

  • vko 44 Uusimaa
  • vko 45 Tampere
  • vko 46 Seinäjoki
  • vko 47 Lappi
  • vko 48 Oulu – Kuusamo

Joulukuu 2021

  • vko 49 Salo – Turku
  • vko 50 Pori

Asiakkaamme kommentoivat:

”Voin kyllä lämpimästi suositella, oli todella hyvä koulutus. Riittävän rento mutta informatiivinen, löydettiin ruoan ja oluiden hyvät liitot. Pelkkää positiivista”, sanoo Hotelli Keurusselän yrittäjä Iris Mäkinen.

”Monet työntekijöistä tulivat vielä erityisesti myöhemmin mainitsemaan, että kylläpä oli innostavan hyvä koulutus. Se oli sopivasti tiivistetty ja mielenkiintoisesti esitetty, kaikki oli tiivistetty sopivaan 2,5 tuntiin. Kivasti oli myös ruokalistaltamme katsottu sopivat juomat ruuille, sen oluen myös, mitä emme olleet aiemmin osanneet laittaakaan suosituksiin. Ja kun nyt uudistamme listaamme, hän katsoo siihen sopivat oluet ja viinit myös. Loistavaa ja kaivattua palvelua!”, sanoo Kuortaneen urheiluopiston ravintolatoimenjohtaja Niina Mäntymies.

Jos haluat ravintolasi mukaan, ota yhteys alueesi Sinebrychoffin edustajaan tai asiakaskoulutuspäällikköömme Jukka Kahriin jukka.kahri@sff.fi