Parasta laatua hanasta! Oikeaoppinen kaatotekniikka

28.10.2024 | Teksti:

Näin varmistat hanaoluen parhaan mahdollisen laadun ja maun. Juttusarjamme alkaa oikeaoppisella kaatotekniikalla. Kaatotekniikka varmistaa sekä tarjoilun että laadun onnistumisen.

1. Ota puhdas, naarmuton brändilasi.

2. Avaa hana ja täytä lasi 45° asteen kulmassa n. 2/3 lasista.

3. Suorista lasi valutuksen loppuvaiheessa oluen aromeita suojaavan vaahtokukan synnyttämiseksi.

4. Vaahtokukan paksuutta ja pysyvyyttä voit vahvistaa työntämällä hanakahvaa lopussa eteen/taaksepäin.

Huom! Hananokkaa ei saa uittaa oluessa, eikä nokka saa koskea lasia!

Hanatuote on ravintolan kilpailuvaltti kotisohvaan verrattuna. Jotta asiakas tulisi uudelleen, varmista ravintolassasi hanaoluen paras mahdollinen laatu panostamalla näihin kolmeen osa-alueeseen:

  • Täydellinen tarjoilu
  • Tuotteen laatu
  • Hanalaitteiden laatu

Muistilistana seuraavat elementit:

  • Oikeaoppinen kaatotekniikka.
  • Hananokkaa ei saa uittaa tuotteessa, eikä se saa koskea lasia.
  • Vaahdon korkeus ja pysyvyys.
  • Puhtaat, naarmuttomat brändilasit.
  • Lasien oikeanlainen pesu ja säilytys.
  • Hanalaitteiden pesu ja huolto.
  • Puhtaat ja ehjät hanatolpat.
  • Oikeat brändäykset / emblemit.
  • Kunnolliset tippa-altaat.

    Lisätietoja kaikista hanaoluen osa-alueista saat myyntiedustajaltamme!