Monster Energy -energiajuomat Sinebrychoffin jakeluun – loppukesän uutuutena Monster Ultra Violet

17.08.2020 | Teksti:

Sinebrychoffin energiajuomavalikoima vahvistuu syksyllä, kun Sinebrychoff aloittaa Monster-energiajuomien myynnin ja jakelun Suomessa. Tuttujen makujen lisäksi valikoimaan saapuu Ultra Violet.

Ultra Violet on sokeriton, rypäleenmakuinen raikas energiajuoma. Maussa on myös häivähdys sitrusta. Violetinvärinen pakkaus on saanut vaikutteensa 70-luvun rock-skenestä.

”Sokerittomien energiajuomien suosio on kasvanut ja Monster Energyn valikoimassa Suomessa puolet on sokerittomia. Monster Energyn makujen valikoima on laaja ja hyvin innovatiivinen, mikä on kasvattanutkin sen suosiota niin maailmalla kuin Suomessakin”, kertoo Monster Energyn tuotepäällikkö Pasi Puustinen Sinebrychoffilta.

Monster Energy on maailman toiseksi suurin energiajuomien valmistaja ja brändi on saavuttanut viime vuosina kasvua myös Suomessa. Sinebrychoffin valikoimiin kuuluu kaiken kaikkiaan kahdeksan Monster-energiajuomaa, joista Ultra Violet lanseerataan syksyn uutuutena.

”Monster Energyn ja Battery Energy Drinkin kaksikko on lyömätön energiajuomapaketti. Batteryn rooli Sinebrychoffilla säilyy ennallaan premium-energiajuomana. Monster on puolestaan maailman nopeimmin kasvava energiajuoma ja tällä yhdistelmällä vahvistamme asemaamme energiajuomien markkinajohtajana”, sanoo Mikko Tuovio, virvoitusjuomien, vesien ja juomasekoitusten Category Marketing Director.

Jakelu Monster Ultra Violet -energiajuomalle alkaa 24.8. Valikoimaan kuuluvat sokerilliset Monster Energy -tuotteet, sokeriton Monster Ultra -sarja, sekä mehua sisältävä Monster Juiced.

Kaikki Monster Energy -juomat on pakattu 0,5 litran tölkkiin.

Avainsanat: ,