KOFF on myös lonkero

26.02.2019 | Teksti:

 KOFF Long Drink on raikas uutuus 200 vuotta täyttävältä panimolta

Vuodesta 1957 asti KOFF on tarkoittanut raikasta olutta, nyt KOFF on myös lonkero. KOFF Long Drink on raikas, moderni lonkero, jonka pohjana on Sinebrychoffin panimon vuosisatojen kokemus siitä, mistä hyvä maku syntyy.

KOFF Long Drinkissä maistuvat greipin pirteys ja aidon ginin katajainen maku.

”KOFF on erittäin tunnettu tuotemerkki*, mutta sen tuotemerkin alla on aiemmin ollut vain olutta. Oluen juojista kuitenkin 78 % juo myös lonkeroa*. Halusimme tuoda yhtä aikaa modernin mutta perinteikkään lonkeron vahvan brändin alle. Perinteisessä lonkeromarkkinassa tuttu tuotemerkki on vahvuus ja tutkimuksemme mukaan KOFF-brändin ja raikkaan lonkeron yhdistelmä vetoaa perinteisen lonkeron ystäviin”, Sinebrychoffin lonkeroiden tuotepäällikkö Juha Saloranta sanoo.

KOFF Long Drinkin makuprofiili on vahvan katajainen ja greippinen. Juoma on 100 % ginipohjainen.

KOFF-brändin ja lonkeron yhdistämistä 74 % piti mielenkiintoisena (Oppobot 10/2018 Finland). Lonkeroissa tärkein ostokriteeri on maku.** KOFF Long Drink on makutestivoittaja***.

”Suomalaiset kuluttajat ovat halukkaita kokeilemaan greippilonkerouutuuksia. Uusi alkoholilaki, joka 1.1.2018 alkaen on mahdollistanut etanolipohjaisten juomien myymisen myös päivittäistavarakaupassa, on lisännyt lonkeroiden suosiota Suomessa entisestään”, Juha Saloranta kertoo.

KOFF Long Drink tulee myyntiin 18.3. alkaen päivittäistavarakauppoihin ja ravintoloihin. Pakkauksina ovat 0,33 litran tölkki ja tölkki-six-pack. Lonkero valmistetaan Sinebrychoffilla Keravalla.

Kaikissa Sinebrychoffin myymissä alkoholituotteissa on linkki kohtuullisesta alkoholinkäytöstä kertovaan sivustoon kohtuullisesti.fi. Lisäksi juomissa on varoitusmerkintä, jossa muistutetaan, että autoilu ja alkoholi eivät sovi yhteen.

KOFF Long Drink – Mistä hyvä meno syntyy

* Sinebrychoff Brand Health Tracker Finland Ipsos Q2/2018
** Sinebrychoff Shopper -tutkimus Innolink 10/2018 Finland (n=1348)
*** Sinebrychoff-makutesti Taloustutkimus 10/2018 Helsinki (n=240)

Avainsanat: , ,