KOFF ja Cokis kaikkien huulilla EURO-kesässä!

28.04.2021 | Teksti:

Jalkapallon EM-kisoihin eli UEFA EURO 2020 -turnaukseen on enää reilu kuukausi. Futisjuhlassa ovat mukana Coca-Cola, joka on EURO-kisojen ja Suomen Palloliiton virallinen yhteistyökumppani, ja Sinebrychoff Suomen Palloliiton kumppanina.  Edustusjoukkue Huuhkajat valloittaa Cokiksen, KOFF-oluen ja KOFF Long Drink -juomien pakkaukset.

Koronapandemia siirsi jalkapallon EM-kisat eli EURO 2020 -turnauksen tälle vuodelle. Suomalaisia ilahduttaa erityisesti oman maajoukkueemme, Huuhkajien osallistuminen. Kisoille odotetaan miljoonayleisöä niin globaalisti kuin Suomessakin, vaikka paikan päällä 12:ssa Euroopan kaupungissa katsojia ei jatkuvan koronatilanteen vuoksi stadioneilla näykään edellisturnausten tapaan.

Huuhkajat ehtivät näkyä KOFF-juomissa jo viime vuonna, ja 2021 näkyvyys jatkuu KOFF-oluen ja KOFF Long Drinkin tölkeissä, joiden kylkeä komistaa komea huuhkaja.

Coca-Colan kesä on EM-futisjuhlaa!

Nyt on aika laittaa suomalaisten kisakatsomot valmiiksi! Kesän virallinen kisajuoma on Coca-Cola, joka on UEFA EURO 2020™  -kisojen ja Suomen Palloliiton virallinen yhteistyökumppani.

Niinpä tänä kesänä Coca-Cola tuo urheilun juhlaa ja fiilistä suomalaisiin kotikatsomoihin. Kisatunnelma on taattu, kun näyttävät kisaesillepanot sekä Suomea ja Huuhkajia kannustavat erottuvat kisapakkaukset saapuvat myyntipisteisiin. Huuhkajille ja kuningaslaji jalkapallolle kilistellään Coca-Cola-pulloilla, joiden etiketeissä loistaa Suomen sinivalkoinen jalkapallo.

Ja nyt voi jokainen suomalainen voittaa, sillä 500ml ja 1,5L kisapakkausten korkin alta löytyy koodi ja monipakkauksista QR-koodi. Jaossa on huikeita futispalkintoja kuten lahjakortteja Palloliiton kisakauppaan, EM-kisapallojen kopioita, ainutlaatuisia fanihuiveja sekä pääpalkintona kisastudioelämys voittajalle ja tämän neljälle kaverille. Tänä kesänä kannattaa korkata Coca-Cola, sokerilla tai ilman!

Suomalaiset ovat nyt ennennäkemättömin joukoin seuraamassa kisoja, yhteisöllisyys ja suurten tapahtumien jano on niin koronakaranteenien kuin Huuhkajien menestyksen myötä isosti kasvussa. Tutut brändit KOFF ja Coca-Cola tuovat futiksen miljoonien suomalaisten huulille.

Tervetuloa mukaan kisahuumaan tarjoamaan suomalaisille unohtumaton EM-jalkapallokesä!