Näin varmistat kesän onnistuneen juomakaupan!

23.04.2021 | Teksti:

Näin varmistat kesän onnistuneen juomakaupan!

Kesällä nautitaan kolmannes panimojuomista ja se onkin tärkein sesonki oluelle, vesille, siidereille, lonkeroille ja muille juomille. Suomalaiset liikkuvat kesällä paljon, ja kaipaavat nopeita ja helppoja ratkaisuja kesäjuhliin, mökeille ja piknikeille. Keräsimme viisi vinkkiä, joiden avulla onnistut!

  1. Varmista kesän juomavalikoimat. Tutut perustuotteet höystettynä kesän uutuuksilla varmistavat menestyksekkään kesän. Esimerkiksi Karhun lagerin kyljessä kannattaa pitää Karhun erikoisolutvalikoima hyvin esillä, tai Coca-Colan peruskolan kaverina uudet maut kuten Coca-Cola Sitruuna!
  2. Ennakoi tilauksia, ja menevimmistä tuotteista pidä sopiva takavarasto, jolla varmistat jatkuvan tuotesaatavuuden. Ennakoi tilauksia juhlapyhiin ottamalla juomia hyvin jo edeltävälle viikolle. Painota tilauksia alkuviikkoon, jotta hyllyt ovat täynnä heti alkuviikosta.
  3. Maksimoi lisämyynti herätekylmälaitteilla. Sijoita kylmälaitteet kassoille tai pääkierron varteen, siten maksimoit kannattavan lisämyynnin. Mökkireissulla kylmä juoma virkistää jo autossa!
  4. Kokeile rohkeasti combotarjouksia juomien ja ruuan yhdistelmillä. Esimerkiksi alkoholiton olut ja Crisp Radlerit sopivat mainiosti salaattiannoksen kaveriksi, Cokis sopii pikkusuolaisten kanssa, KOFF Lime texmexin palan painikkeeksi. Combot nostavat keskiostoa.
  5. Hyödynnä EURO 20 -jalkapallohuuma tuomalla KOFF-oluen ja -lonkeron Huuhkaja-tuotteet sekä Coca-Colan kisapakkaukset näkyvästi kuluttajan saataville. Myös Karhu Saunaoluen medianäkyvyys herättää kuluttajien ostohalukkuutta. Jalkapallon EM-kisat (11.6 – 11.7) tuovat KOFFin ja Cokiksen suomalaisten huulille!

Tehdään yhteistyössä kuluttajille virkistävät, rentouttavat ja nautinnolliset kesähetket. Sinebrychoffin myyntihenkilöstö on apunanne kaikessa edellä mainitussa ja monessa muussa mahdollisuudessa!