Kannustetaan Huuhkajat voittoon #SeOnVoitto – kuuntele myös biisi

15.06.2021 | Teksti:

Huuhkajat aloittivat jalkapallon EM-kisat voitolla dramaattisessa ja unohtumattomassa ottelussa Tanskaa vastaan, Venäjääkin vastaan joukkue teki hyvää työtä.  Juomakauppaa siivittävät myös Huuhkajat, KOFF-oluen ja Long Drinkin erikoispakkauksissa kesä-heinäkuussa.

Futisjuhlassa ovat mukana Coca-Cola, joka on EURO-kisojen ja Suomen Palloliiton virallinen yhteistyökumppani, ja Sinebrychoff Suomen Palloliiton kumppanina.  Cokis juhlii EURO-väreissä ja edustusjoukkue Huuhkajat valloittaa KOFF-oluen ja KOFF Long Drink -juomien pakkaukset.

Huuhkaja-pakkausten myynti on kovassa vauhdissa ja kautta maan päivittäistavarakaupoissa nähdään näyttäviä esillepanoja. Kiitos kaikille asiakkaillemme, että olette kanssamme mukana futishuumassa!

Futisjuhlan kunniaksi KOFF on myös julkaissut Seksikäs-Suklaa & Dosdela -kisabiisin, jonka voi kuunnella Spotifyssä: Se on voitto! (Oi Suomi on)

Myös Coca-Colan kesä on EM-futisjuhlaa!

Coca-Cola on UEFA EURO 2020™  -kisojen ja Suomen Palloliiton virallinen yhteistyökumppani. Huuhkajille ja kuningaslaji jalkapallolle kilistellään Coca-Cola-pulloilla, joiden etiketeissä loistaa Suomen sinivalkoinen jalkapallo.

500ml ja 1,5L kisapakkausten korkin alta löytyy koodi ja monipakkauksista QR-koodi. Jaossa on huikeita futispalkintoja kuten lahjakortteja Palloliiton kisakauppaan, EM-kisapallojen kopioita, ainutlaatuisia fanihuiveja sekä pääpalkintona kisastudioelämys voittajalle ja tämän neljälle kaverille. Tänä kesänä kannattaa korkata Coca-Cola, sokerilla tai ilman!

Suomalaiset ovat nyt ennennäkemättömin joukoin seuraamassa kisoja, yhteisöllisyys ja suurten tapahtumien jano on niin koronakaranteenien kuin Huuhkajien menestyksen myötä isosti kasvussa. Tutut brändit KOFF ja Coca-Cola tuovat futiksen miljoonien suomalaisten huulille.

Tervetuloa mukaan kisahuumaan tarjoamaan suomalaisille unohtumaton EM-jalkapallokesä!

#SeOnVoitto