Kanelinmakuinen Cokis on taas täällä – ja Fanta Halloween

14.10.2020 | Teksti:

Viime vuoden uutuus Coca-Cola Zero Sugar Kaneli, herkullinen Coca-Colan ja kanelin makuyhdistelmä tuo joulun kuluttajien huulille jännittävällä tavalla!

Jo syyskaudella 2019 kiinnostusta herättänyt juoma on palannut rajoitetuksi ajaksi, tammikuuhun saakka. Mausteiset maut ja tuoksut tuovat pimeneviin iltoihin tunnelmaa ja lämpöä.

Coca-Cola Zero Sugar Kanelissa – nimensä mukaisesti – yhdistyvät alkuperäinen Coca-Colan maku jouluisaan kaneliin, ilman sokeria.

Kaneli voi kuulostaa yllättävältä maulta virvoitusjuomassa, ja Coca-Cola Zero Sugar Kaneli onkin ensimmäinen kanelista makua saava kolajuoma Suomessa. Kaneli sopii hyvin Coca-Colan mausteisten aromien kaveriksi. Kanelia on joskus jopa arvailtu yhdeksi Coca-Colan salaisen reseptin salaiseksi ainesosaksi. Mauste antaa kausimakuun syvyyttä ja mausteista vivahteikkuutta; kanelin maku on nautinnollisen pehmeä ja viipyilevä.

Uutuutta myydään vain puolen litran kierrätysmuovipulloissa, joiden materiaalista 50% on kierrätysmuovia ja 15% on kasvipohjaista muovia.

Fanta Halloween aktivoi

Tänä Halloweeninä kaikissa Fanta-pulloissa on koodi korkin alla -kampanja ja kuluttajia aktivoiva viesti etiketissä. Halloween-kampanjan Fanta erottuu mustalla korkilla.

Sokeriton Fanta Appelsiinihan uudistui jo elokuussa, maku on nyt entistä herkullisempi. Makua on säädetty niin, että sokeriton Fanta on entistä enemmän Fanta Appelsiinin makuinen.

Avainsanat: , , ,