DraughtMaster-vallankumous etenee nopeasti

22.08.2018 | Teksti:

Hanaoluen täydellinen tarjoilu uusilla työkaluilla on Suomessa edennyt vauhdikkaasti. Sinebrychoffin tavoitteena on muuttaa yli 50 vuotta teräsastioista tapahtunut hanaoluttarjoilu uuteen DraughtMaster-järjestelmään asiakkaissaan lähivuosina. Tähän mennessä mukaan on hypännyt jo suuri joukko asiakkaitamme ja vauhti kiihtyy.

Olut on maailman vanhin elintarvike, tuhansia vuosia vanha juoma, ja yhä suosituin panimojuoma myös Suomessa. Sen hanatarjoilu on tärkein tapa luoda täydellinen olutelämys kuluttajalla, ja kannattava myös ravintolalle.

DraughtMasterin etuja teräsastiaan verrattuna ovat mm. säilyvyys, tilan säästyminen, kevyempien astioiden helpompi käsittely ja laajempi hanaolutvalikoima. Säilyvyyden ja valikoiman kasvaminen tuovat tullessaan myös paremman tuoton, kun valikoimassa voi pitää rohkeammin myös erikoisoluita – myös pienemmässä ravintolassa.

DraughtMaster-myynti alkoi keväällä 2018 ja Sinebrychoffilla ollaan hyvin tyytyväisiä jälleenmyyjien ensikokemuksiin.

Ravintolalaiva Louisianan ahtaisiin tiloihin DraughtMaster sopii hyvin ja helpottaa astioiden vaihtamista.

”DraughtMaster on toiminut meillä erittäin hyvin, tilamme ovat ahtaat koska toimimme laivassa. Astioiden vaihtaminen käy näppärästi ja varastointi on helpompaa”, sanoo NPG-ravintolaketjun Louisiana-ravintolalaivan ravintolapäällikkö Jenna Achren. Louisianan DraughtMaster-valikoimassa on KOFF ja Kronenbourg Blanc.

”Päädyimme asentamaan DraughtMaster-astiat keskeiselle paikalle keskelle baarialuetta. Kahdeksan astian moduuli on valaistussa lasielementissä kaikkien nähtävillä. DraughtMasterin myötä siirryimme myös ”nappiannostelusta” manuaaliseen oluen kaatamiseen, mikä on parantanut oluen täydellistä tarjoilua. Ennen meillä oli vain kaksi hanaolutta tarjolla, nyt siis jopa kahdeksan hanaa eli valikoimamme on nyt paljon parempi”, sanoo Helsingin Radisson Blu Royal Hotelin Food & Drink Manager Jussi Haataja.

DraughtMaster-olut on pakattu 20 litran PET-muoviastiaan. Muovin käyttö tänä päivänä on kuuma puheenaihe, mutta vastuullisesti valmistettu ja kierrätetty muoviastia on itse asiassa luonnolle vähintään yhtä hyvä pakkaus kuin aikaisempi metalliastia. Tästä on juuri teetetty elinkaaritutkimus kestävän kehityksen mittarointiin ja tutkimukseen erikoistuneella Ergo-tutkimusyhtiöllä, jonka tulokset validoi Suomen luonnonvarakeskus LUKE. Elinkaaritutkimuksen perusteella DraughtMasterin hiilijalanjälki ei ole metalliastiaa suurempi, itse asiassa muutaman prosentin pienempi.

Radisson Blu Royalissa valikoima kasvoi DraughtMasterin myötä kahdesta kahdeksaan hanaan.

Lue lisää DraughtMasterista: https://sinebrychoff.fi/asiakkaamme/draughtmaster/

Ja jos haluat, että myyntimme on sinuun yhteydessä DraughtMasterin tiimoilta, laita sähköpostia:
draughtmaster@sff.fi