Battery PLUS – lisää fokusta, immuniteettia ja nesteytystä

07.12.2022 | Teksti:

Suomen ensimmäinen ja suosituin energiajuoma Battery uudistaa markkinaa jälleen lanseeraamalla kolme hyvänmakuista juomauutuutta, jotka auttavat keskittymään, parantamaan vastustuskykyä ja pitämään kehon nestetasapainon kunnossa.

Battery PLUS Focus, Battery PLUS Immunity ja Battery PLUS Hydrate tuovat plussaa aktiivisen ihmisen päivittäiseen elämään. Focus ja Immunity tulevat Batteryn pysyvään valikoimaan, Hydrate on Billebeino-tuotemerkin kanssa yhdessä luotu Limited Edition. Hydrate on vähäkalorinen, Focus ja Immunity täysin sokerittomia.

”Energiajuomia kulutetaan paljon aivan uusissa käyttötilanteissa, ja kuluttajat haluavat useita hyötyjä yksittäisiltä tuotteilta. Battery PLUS -konseptin keskiössä on raikas ja moderni tapa käsitellä hyvinvointia sekä aktiivisuutta. Battery PLUS -juomat ovat erottuvia, raikkaita ja ne myös näyttävät maukkailta”, kertoo Anni Lehtinen, Batteryn tuotepäällikkö Sinebrychoffilla.

Battery PLUS Focus on sokeriton granaattiomenan ja mustikan makuinen energiajuoma.  Niasiini, B6, B12 ja biotiini edistävät normaaleja psykologisia toimintoja.

Battery PLUS Immunity on sokeriton sitruunan ja yuzun makuinen energiajuoma. Vitamiinit C, B6 ja B12, sekä sinkki edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Battery PLUS Hydrate Limited Edition on isotoninen sitruunanmakuinen juoma, joka on kehitetty yhteistyössä Billebeinon kanssa. Hiilihydraatti-elektrolyyttiliuos parantaa veden imeytymistä fyysisen suorituksen aikana. Magnesium edistää lihasten normaalia toimintaa. Juomassa on vähemmän hiilihappoa ja kofeiinia verrattuna muihin Battery PLUS -juomiin.

Billebeino on suomalaisen ex-NHL-pelaajan ja taiteilijan Ville Leinon vaate- ja lifestyletuotemerkki.

Battery PLUS -juomien jakelu alkaa 2.1.2023. Immunity & Focus on pakattu 0,33 litran tölkkeihin, Battery PLUS Hydrate Limited Edition 0,4 litran kierrätysmuovipulloon. Tuotteet soveltuvat vegaaneille.