Patrik Martas Sinebrychoffin päivittäistavarakaupan myyntikentän johtoon

07.12.2022 | Teksti:

Sinebrychoffin Off Trade -myyntikentän johtajaksi ja Off Trade -johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Patrik Martas. Uutta kenttäjohtajaa ilahduttaa tuore tutkimus ykkössijasta asiakastyytyväisyydessä.

’Patta’ raportoi Off Trade -kanavajohtaja Henri Tahvanaiselle. Patrikilla on lähes 20 vuoden kokemus Sinebrychoffin myynnin eri tehtävistä. Ennen tätä nimitystä hän on luotsannut Etelä-Suomen myyntialuetta. Kenttämyyntipäällikkönä hän on onnistunut kehittämään oman alueensa liiketoimintaa sekä asiakastyytyväisyyttä erittäin positiivisesti.

Sinebrychoffin myyntikenttä onkin on arvioitu jo kolmatta kertaa peräkkäin parhaaksi K-kauppojen asiakastyytyväisyydestä tehdyssä Factum-tutkimuksessa.

Tutkimuksessa kysymyksiin vastasi noin 500 ostajaa, tuoteryhmävastaavaa ja kauppiasta K-Citymarketeista ja K-Supermarketeista. Mukana oli 34 tavarantoimittajaa. Panimovertailussa olimme kolmannen kerran peräkkäin ykkönen ja kaikista tavarantoimittajista kolmonen – myös kolmatta kertaa.

Sinebrychoff erottui positiivisesti kilpailijoista mm. lisäarvon tuottamisessa, hyllysaatavuuden seurannassa, myyntiedustajan yhteydenpidossa ja hävikin pienentämisessä. Kilpailu on kovaa ja erot muihin eivät ole suuria, joten laakereille ei saa jäädä lepäämään.

”Kolmessa vuodessa PT-kaupassa on tapahtunut paljon mullistavaa, mutta niin kenttämme kuin asiakkaamme ovat sopeutuneet muutoksiin hyvin. Päätöksentekokyky oli tutkimuksen ainoa kohta, missä jäimme muita jälkeen, mutta ensi vuodelle tehdään paraikaa suunnitelmaa ollaksemme entistä lähempänä teitä asiakkaita, kertoo Patrik Martas.

Kuvateksti: Vapaa-ajallaan Patrik valmentaa GrIFK Käsipallon junioreita, joissa hänen poikansakin pelaa.