Karhu Platina laajempaan hanajakeluun

07.12.2022 | Teksti:

Tammikuusta alkaen Sinebrychoffin uusi premium-lager Karhu Platina on saatavilla ravintoloiden hanajakeluun kautta maan. Platinalla on myös upea oma lasinsa. Niin DraughtMaster-hana-astiat kuin lasitkin voit tilata Sinebrychoffin verkkokaupasta shop.sinebrychoff.fi.

Suomalaisen oluen päivänä eli Sinebrychoffin syntymäpäivänä 13.10.2022 Karhu-olut lanseerasi uuden ensiluokkaisen lageroluen, joka on kylmäsuodatettu poikkeuksellisen raikkaaksi.

Karhu Platina (4,5 %) on Sinebrychoffin luoma uudenlainen ja ensiluokkainen lager, jonka maku on poikkeuksellisen selkeä ja raikas. Sen rapsakan ja janon sammuttavan luonteen salaisuus piilee jäisen viileässä kahden miinusasteen kylmäsuodatuksessa, joka viimeistelee oluen huurteisen virkistäväksi. Karhusta tutun Saazer-humalan lisäksi Karhu Platinassa on käytetty Citra-humalaa.

”Karhu Platina on vastauksemme kysymykseen, miten saadaan parhaasta laadusta vielä parempi. Kuluttajat ovat laatutietoisempia kuin koskaan, ja nimenomaan lager ajaa ns. premium-oluiden kasvua tällä hetkellä. Suomalaisen oluen päivänä Karhu halusi tuoda markkinoille uuden kotimaisen oluen tähän kysyntään. Haluamme, että suomalaisen lagerin arvostus nousisi sen ansaitsemalle tasolle, ja korkealuokkainen tasalaatuisuus on se, minkä me osaamme parhaiten”, Karhu-oluen tuotepäällikkö Elli Karppinen kertoo.

Karhu Platinan pakkauksien ja mainosmateriaalin visuaalisuus on saanut inspiraationsa luonnosta. Kuvioinnissa voi nähdä jäätä, puiden lehtiä – ja ainakin karhun käpälän.

Karhu Platina sopii nautittavaksi viileänä sellaisenaan ja erinomaisen hyvin ruoka-annosten palan painikkeeksi  – lagerille ominaiseen tapaan hyvin laaja-alaisesti – salaatista grilliruokiin, etnisistä ruoista kotimaisiin klassikkoruokiin.

Sinebrychoff valmistaa kaikki juomansa hiilineutraalisti 100 % uusiutuvalla energialla.

Tuotetiedot:

Karhu Platina
Olut
Oluttyyli: Lager
Käytetyt humalat: Saazer, Citra
Käytetyt maltaat:  Pilsner, Karamelli
Katkerot (EBU): 17
Väri (EBC): 12

Alkoholiprosentti: 4,5 til-%

Ainesosat: vesi, OHRAMALLAS, OHRA, humala.

Ravintosisältö / 100ml: 153 kJ/37 kcal;

hiilihydraatit 2,2 g, joista sokereita 0,5 g; proteiinia < 0,5 g