hygienia

06.10.2025
Tunnistatko likaisen olutlasin?
Olutta tarjoiltaessa hygienia ja olutlasin puhtaus ovat tärkeitä asioita. Likaisen olutlasin voi tunnistaa tietysti rasvaisesta ja tahraisesta lasipinnasta jo ennen kaatoa, mutta oheisesta kuvasta...

20.02.2025
Parasta laatua hanasta – hanatolpat, emblemit ja ritilät
Hanalaitteet ovat ravintolan näyteikkuna. Jopa 80 % ravintolan asiakkaista menee suoraan tiskille, ja heidän huomionsa kiinnittyy ensimmäiseksi hanatolppiin. Puhtaat ja ehjät hanatolpat...

15.01.2025
Parasta laatua hanasta! Lasien pesu ja säilytys
Puhdas, naarmuton brändilasi on tärkeä osa täydellistä tarjoilua, sillä se on tuotteen laatumielikuvan ruumiillistuma. Juomalaseja ei saa pestä samassa koneessa sellaisten astioiden kanssa,...