Artikkelit: "Erikoisolut"

Oluen maku, tuttuus ja hanasaatavuus ratkaisevat ravintolassa

Oluen maku, tuttuus ja hanasaatavuus ratkaisevat ravintolassa

10.6.2019

Sinebrychoffin myynti ja markkinointi toteuttivat kuluttajatutkimuksen suomalaisissa ravintoloissa toukokuun alussa. Tutkimuksissa haastateltiin tai havainnointiin yli 600 ravintola-asiakasta. Tutkimuksen

Nykyaikainen tuoteryhmähallinta on tanakkaa tiedolla johtamista

Nykyaikainen tuoteryhmähallinta on tanakkaa tiedolla johtamista

16.4.2019

Pitkään odotettu alkoholilain uudistus alkuvuodesta 2018 toi vähittäiskauppaan tukuttain uusia mahdollisuuksia, mutta myös koko joukon hämmennystä. Saatavilla oleva

Flex 20 -hanaolutjärjestelmä venyy pieneen ja isoon tarjoiluun

Flex 20 -hanaolutjärjestelmä venyy pieneen ja isoon tarjoiluun

15.4.2019

Sinebrychoff on uudistamassa hanaoluen tarjoilua Suomessa, DraughtMaster Modular 20 -järjestelmä on tänä vuonna jo 1 000 anniskelupaikassa Suomessa. Modularin

Nopeasti, räätälöidysti, suunnitelmallisesti

Nopeasti, räätälöidysti, suunnitelmallisesti

15.4.2019

Sinebrychoffin anniskelumyynnin uusimmat ketjuasiakasvastuussa olevat ammattilaiset ovat Heidi Salminen  ja Essi Hämäläinen. Molemmat ovat olleet jälleenmyyjiemme tukena vuoden

Juhlavuonna entistä enemmän olutkoulutuksia

Juhlavuonna entistä enemmän olutkoulutuksia

4.3.2019

Sinebrychoff kouluttaa asiakkaitaan oluen maailmaan 200-juhlavuonnaan jopa kaksinkertaisen määrän edellisvuosiin verrattuna. Joko sinun ravintolasi väki on saanut koulutusta

DraughtMaster-valikoimassa nyt sesongin olut

DraughtMaster-valikoimassa nyt sesongin olut

4.3.2019

Sinebrychoffin DraughtMaster-hanavalikoimassa on jo alkuvuoden aikana ollut Jacobsen Brown Ale -olut, maaliskuun jälkeen sen tilalle tulee Brooklyn Defender