Erikoisolut

15.06.2021

Palauta DraughtMaster-astiat oikein – älä heitä rahaa roskiin!

Kierrätyksen tehostamiseksi siirryimme pantillisiin hana-astioihin kaikissa DraughtMaster-tuotteissa huhtikuussa. Astioiden palautusprosentti onkin noussut hienosti. Palautathan sinäkin ravintolasi...

Lue lisää

12.04.2021

DraughtMaster-astioiden pantillinen kierrätys alkaa – astia muuttuu kirkkaaksi

Sinebrychoffin DraughtMaster-hanateknologia mahdollistaa markkinoiden korkealaatuisimmat hanatuotteet. Käytämme kevyitä kierrätettäviä astioita ja parannamme niiden kierrätettävyyttä ja...

Lue lisää

19.02.2021

Sinebrychoffin olutkoulutukset ravintola-ammattilaisille jatkuvat!

Koulutuksia järjestetään kaikkialla Suomessa, ennakkoon sovittuina ajankohtina. Asiakaskoulutuspäällikkö, Beverage Master, Jukka Kahri (kuvassa) kiertää Suomea alla olevan viikkokalenterin...

Lue lisää

19.02.2021

Kausihanavalikoimaan kaksi huippuolutta Brooklyn Breweryltä

Sinebrychoffin anniskelun suosittu kausihanavalikoima uudistuu taas kesäksi ja valikoimaan saapuu kaksi uutuutta Yhdysvalloista Brooklyn Breweryltä. Lisäksi suosittu K1664 Blanc -vehnäolut on...

Lue lisää

19.02.2021

Terassikausi tulee – oletko valmis?

Vaikean talven ja haastavan alkuvuoden jälkeen odotamme kaikki valoisempaa ja parempaa kevättä. Sieltä se tulee, terassikesäkin. Kokosimme yhteen muistilistan, mitä pitää olla valmiina, kun...

Lue lisää

05.01.2021

Alkoholittomat oluet kasvavat ja kehittyvät

Alkoholittomien oluiden suosio on kasvanut tasaisesti viime vuosina, terveys- ja keventämistrendi vain laajenee. Sinebrychoffin alkoholittomien panimojuomien valikoima kasvaa ja kehittyy keväällä...

Lue lisää

05.01.2021

Arvostelijoiden suosikki Brooklyn Special Effects

Alkoholiton olut Brooklyn Special Effects oli vuonna 2020 monen olutfanin, olutarvioijan ja toimittajan suosikki. Tässä koottuna muutama olutarvio. Helsingin Sanomat/Jussi Rokka: ”Ylivoimaisesti...

Lue lisää

11.12.2020

Olutkoulutukset jatkuvat

Sinebrychoffin olutkoulutukset ravintola-ammattilaisille jatkuvat ensi vuonna! Ravintolakohtaiset koulutukset järjestyvät turvallisesti. Koulutuksia järjestetään kaikkialla Suomessa, ennakkoon...

Lue lisää

11.12.2020

1664 Blanc -vehnäoluen suosio vain kasvaa

Koronavuodesta huolimatta Sinebrychoffin erikoisoluet olivat kuluttajien makuun, erityisen suosittu on ollut 1664 Blanc -vehnäolut, jonka nousua täysin tuntemattomasta tuotteesta kaupan...

Lue lisää

14.10.2020

KOFF Jouluolut tulee nyt Nurmijärveltä

Grannin maatila sijaitsee Nurmijärvellä Palojoen kylässä, aivan kivenheiton päässä Aleksis Kiven syntymäkodista. Suomen vanhin ja suosituin, jo 13. kerran pellolle jäljitettävä jouluolut,...

Lue lisää

17.08.2020

Karhu Laku Portteri – tumma ja maukas olutherkku syksyyn

Karhu Laku Portteri on erittäin tumma, runsasvaahtoinen ja täyteläinen portteriolut. Se on oluttyylilleen uskollisesti hyvin paahteinen ja maltainen olut, johon lakritsiuute tuo makeutta. ...

Lue lisää

17.08.2020

Kouluta henkilökuntasi Skillablella

Sinebrychoff kouluttaa vuosittain tuhansia jälleenmyyjiensä edustajia oluen tarjoilussa, tiedossa ja taidossa. Tämän tukena tarjoamme ilmaiseksi kännykkäkoulutusta kätevällä...

Lue lisää

17.08.2020

Kaksi Jacobsen-olutta ja Grimbergen Double-Ambreé Sinebrychoffin kausihanavalikoimaan

Sinebrychoff tuo ravintoloiden hanavalikoimaan kaksi uutta olutta syksyllä 2020 osana vaihtuvaa kausihanatarjontaansa. Jacobsen Yakima IPA ja Jacobsen Brown Ale ovat Carlsbergin Jacobsenin...

Lue lisää

17.02.2020

Kansainväliset olutuutuudet: Poretti ja Duckstein pian päivittäistavarakaupassa

Sinebrychoff tuo keväällä päivittäistavarakauppaan Suomen markkinoille kaksi kansainvälistä olutuutuutta: Poretti 4 Luppoli -lagerin Italiasta ja saksalaisen Duckstein Weizen -vehnäoluen....

Lue lisää

17.02.2020

Messilässä on aina talvella lunta – jo 50 vuotta

Hollolassa Lahden kupeessa oleva laskettelukeskus Messilä täytti vuodenvaihteessa jo 50 vuotta. Messilässä on osattu aina sopeutua kuluttajien muuttuviin tottumuksiin ja toiveisiin. Sinebrychoff...

Lue lisää

17.02.2020

DraughtMaster-hanat vievät pitkälle

DraughtMaster-hanajärjestelmä alkoi mullistaa oluen tarjoilua keväällä 2018, ja jatkaa kehittymistään. Nyt DraughtMaster-hanat voidaan asentaa myös paikkoihin, joissa astiat ovat kauempana...

Lue lisää

10.12.2019

Alkoholiton olut pian myös hanasta

Olutmaailman hiljainen megatrendi on viime vuosina ollut alkoholittoman oluen hovikelpoistuminen ja tarjonnan moninkertaistuminen. 0-oluessa tiivistyvät ajankohtaiset virtaukset: terveyden...

Lue lisää

09.12.2019

Alkoholittoman oluen valikoima kasvaa trendin mukana

Olutmaailman hiljainen megatrendi on viime vuosina ollut alkoholittoman oluen hovikelpoistuminen ja tarjonnan moninkertaistuminen. Alkoholittomssa oluessa tiivistyvät ajankohtaiset virtaukset:...

Lue lisää

02.12.2019

Vuodenvaihteen olutuutuudet: Poretti ja Duckstein

Sinebrychoff tuo vuodenvaihteessa Suomen markkinoille kolme olutuutuutta: Poretti 4 Luppoli -lager ja Poretti 6 Luppoli Bock Rossa  -bock-oluet Italiasta sekä saksalaisen Duckstein Weizen...

Lue lisää

21.10.2019

Viisi vinkkiä pikkujoulusesonkiin

Marraskuu on pian täällä ja niin on myös pikkujoulusesonki. Kokenut ravintolanpitäjä varautuu tähän työpaikkojen, ystäväporukoiden, monenlaisten seurojen ja yhdistysten juhla-aikaan....

Lue lisää

15.10.2019

Itämeri-ystävällinen KOFF Jouluolut tulee Iitistä

Finskaksen maatila sijaitsee Kymenlaakson ja Hämeen rajamailla Iitissä, Vuolenkosken kylässä. Isäntä Antti Finskas on ylpeä mallasohrastaan, josta tänä vuonna on valmistettu Suomen vanhin ja...

Lue lisää

Sinebrychoff logo

22.08.2019

1819-juhlaolut – erikoiserä syyskuussa

1819 – Sinebrychoffin 200-juhlaolut – on panimomestari Tapio Kangas-Heiskan Saccharomyces paradoxus -villihiivalla ja modernilla lagerhiivalla valmistama täysmallasolut. Se yhdistää...

Lue lisää

21.08.2019

Hyvä hanaolut mahtuu joka paikkaan

DraughtMaster-hanaolutjärjestelmä on mullistanut laadukkaan hanaoluen tarjoilua Suomessa jo reilun vuoden. Sinebrychoffin laitepalvelu vastaa asennuksesta, ja uusi hanaolut saadaan virtaamaan...

Lue lisää

19.08.2019

Ilmoittaudu Tampereen DraughtMaster-olutkoulutukseen!

Uudet monipuolisemmat valikoimat tulevat ja säilyvät entistä paremmin, oletko mukana? DraughtMaster- asiakkaille järjestämämme Perfect Serve -koulutus pidetään seuraavaksi Tampereella...

Lue lisää

19.08.2019

Brooklyn Special Effects – erikoisen hyvä alkoholiton olut

Alkoholittoman oluen suosio jatkaa kasvuaan niin globaalisti kuin Suomessakin. Sinebrychoff tuo valikoimaansa elokuussa kiinnostavan ja kehutun Brooklyn Breweryn Special Effects -oluen. Brooklyn...

Lue lisää

10.06.2019

DraughtMaster-sesonkiolueksi Duckstein Weizen

Sinebrychoffin DraughtMaster-hanavalikoimassa on keväällä ollut sesonkioluena Brooklyn Defender IPA. Kesällä sitä seuraa saksalainen vehnäolut Duckstein Weizen. Sinebrychoffin...

Lue lisää

10.06.2019

Perfect Serve -koulutus starttasi Helsingistä

Uudet monipuolisemmat valikoimat tulevat ja säilyvät entistä paremmin, oletko mukana? DraughtMaster- asiakkaille järjestettiin Helsingin Suvilahdessa ensimmäinen lisäkoulutus, joka leviää...

Lue lisää

10.06.2019

Oluen maku, tuttuus ja hanasaatavuus ratkaisevat ravintolassa

Sinebrychoffin myynti ja markkinointi toteuttivat kuluttajatutkimuksen suomalaisissa ravintoloissa toukokuun alussa. Tutkimuksissa haastateltiin tai havainnointiin yli 600 ravintola-asiakasta....

Lue lisää

16.04.2019

Nykyaikainen tuoteryhmähallinta on tanakkaa tiedolla johtamista

Pitkään odotettu alkoholilain uudistus alkuvuodesta 2018 toi vähittäiskauppaan tukuttain uusia mahdollisuuksia, mutta myös koko joukon hämmennystä. Saatavilla oleva panimotuotteiden...

Lue lisää

15.04.2019

Flex 20 -hanaolutjärjestelmä venyy pieneen ja isoon tarjoiluun

Sinebrychoff on uudistamassa hanaoluen tarjoilua Suomessa, DraughtMaster Modular 20 -järjestelmä on tänä vuonna jo 1 000 anniskelupaikassa Suomessa. Modularin ”pikkuveli”, siirrettävä Flex...

Lue lisää