Uudistunut Minuuttibaari – Karhu ei katso aikaa

15.06.2021 | Teksti:

Ehkä Suomen vilkkaimmalla paikalla sijaitseva Minuuttibaari Helsingin päärautatieasemalla on uudistunut. Karhu-brändätty viihtyisä baari junaa odottaessa suo mukavan tauon – ja miksei baarissa voi poiketa muutenkin. DraughtMaster-hanajärjestelmä helpottaa pienen baarin arkea.

Avecra tunnetaan erityisesti junien ja asemien ravintolatoiminnasta, ja yhtiö hoitaa yhä myös Minuuttibaarin toimintaa. Minuuttibaari uudistui toukokuun lopulla: tyylikkäät uudet puupinnat, Karhu-henkiset sisustuselementit ja rautatieasemalle sopiva aikataulutaulumainen valokyltti pelaavat tyylikkäästi yhteen. Oluen saatuaan voi istahtaa penkille, josta näkee, kauanko esimerkiksi junalla Pekingiin tai Keravalle matka veisi aikaa. Tiskillä on myös puisia munakelloja, jotka voi säätää muistuttamaan lähtevästä junasta.

”Asiakas voi sanoa, että vartin päästä lähtee juna ja minä väännän 13 minuuttia munakelloon aikaa. Tästä kulkee kymmeniä tuhansia kuluttajia päivittäin ja suurimmalla osalla on kiire. Se tuo tietysti oman elementtinsä, palvelun pitää olla nopeaa ja hanatekniikan toimia moitteettomasti. Minuuttibaari tukee hienosti junien ravintolatoimintaa”, kertoo ravintolapäällikkö Jussi Kiviranta (kuvassa alhaalla).

DraughtMaster-hanoissa tarjolla on Karhu, K1664 Blanc, Brooklyn Summer Ale, KOFF Long Drink ja Crowmoor-siideri. Suurin osa karhumaisen ravintolan asiakkaista valitsevat Karhun. Hanalaitteisto on kokonaan tiskin yhteydessä, ja astiat voi vaihtaa suoraan tiskin alta.

Nyt kun Minuuttibaari on auki ja ravintolarajoituksetkin jo hellittäneet, herää Minuuttibaari henkiin myös sosiaalisessa mediassa.

”Olisi hienoa, että aina kun lähdetään junamatkalle, matka alkaisi somekuvalla Minuuttibaarista”, Jussi sanoo.

Minuuttibaari on auki 9-23 (tai 9-24 kun ravintolarajoitukset poistetaan).