Tilaa juomauutuudet kätevästi verkkokaupastamme!

23.02.2021 | Teksti:

Kaikki Sinebrychoffin kevään herkulliset uutuudet ovat nyt tilattavissa shop.sinebrychoff.fi -verkkokaupassa. Uutuustuotteiden jakelu alkaa 15.3. – paitsi Brooklyn Stonewall IPAn jakelu vasta 12.4.

Verkkokaupassa voit myös tutustua uutuuksiimme, kuten Breezer Lemon Lite ja KOFF Long Drink Gin & Pink Grapefruit -juomasekoituksiin, Coca-Cola Sitruunaan, hedelmäisiin Battery-uutuuksiin tai Karhun erikoisoluisiin.

Uutuuksien joukossa ovat myös kausihanaoluet Brooklyn Bel Air Sour ja Brooklyn Summer Ale – ja huomaa nyt myös K1664 Blanc Flex-hanassa. Kausihanaoluiden jakelu 1.4. Valitse toimituspäiväksi lanseerauspäivän jälkeinen ensimmäinen ravintolasi kuormapäivä.

Lisää uutuuksista tästä linkistä. Kausihanauutuudet täältä.

Verkkokauppaan tarvitset Sinebrychoffin asiakasnumeron ja rekisteröityminen on nopeaa osoitteessa shop.sinebrychoff.fi. Verkkokaupan kautta voit tilata tuotteita 24/7, koska tahansa ja toimitus saapuu asiakaskohtaisina, sovittuina toimituspäivinä – verkkokaupasta pääset myös tarkastamaan oman toimituspäiväsi, ajantasaisen hinnaston ja tilaamasi tuotteet.

Verkkokaupassamme voit tehdä omia suosikkilistoja tuotteista, tämä nopeuttaa tulevia tilauksiasi. Valikoimasta löytyvät myös DraughtMaster- ja Palpa-palautussäkit ja brändilasit.

Tutustu uutuuksiimme ja tee tilaus! shop.sinebrychoff.fi