Staropramen nyt Sinebrychoffin jakelussa

13.12.2021 | Teksti:

Sinebrychoffin valikoimaan tulee kolme Staropramen-olutta: Staropramen Premium Lager, Dark Lager ja Non-alcoholic lager. Uutuudet ovat tilattavissa verkkokaupastamme shop.sinebrychoff.fi – myyntiedustajamme kautta saat lisätietoja.

Staropramen on kansainvälinen tšekkiläinen premiumlager, joka on valmistettu tšekkiläisiä olutperinteitä kunnioittaen, laadukkaista raaka-aineista. Staropramen erottuu modernisti muista tšekkiläisistä olutmerkeistä: sen synnyinsija on suomalaistenkin rakastama Praha. Staropramenia myydään 37 maassa ja sen suosio kasvaa globaalisti. Staropramenin valmistaa Prahassa toimiva Pivovary Staropramen -panimo.

Staropramen Premium Lageria (5%) on valmistettu Prahassa samalla reseptillä vuodesta 1869, ja vielä tänäkin päivänä Staropramenin valmistukseen käytettävät raaka-aineet valitaan huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Pehmeää ja pyöreän maltaista runkoa tukee tšekkiläisen Saazer-humalan tuoma lempeä aromikkuus ja baijerilaisen Hallertaun katkeroisuus. Tämä tasapainoinen yhdistelmä tekee oluesta helposti juotavan, mutta nautittavan kokonaisuuden. Aromissa on aistittavissa vastaleikattu ruoho ja tuore paistettu leipä.

Premium Lager on saatavissa kierrätyslasipullossa, tölkissä ja DraughtMaster-hana-astiassa. Dark Lager pullossa ja tölkissä, alkoholiton Staropramen kierrätyslasipullossa.

Staropramen Premium Lager sekä sen alkoholiton versio sopivat lihaisten makkaroiden, porsas- ja kanaruokien sekä grillatun ruuan kanssa. Staropramen itse suosittelee erityisesti hampurilaista emmental-juustolla. Staropramen Dark Lager taas maistuu pikkusuolaisten, sieni- ja nautaruokien sekä grillatun ruuan kanssa. Lisäksi Staropramen suosittelee Dark Lageria herkkusienitoastin kumppaniksi.