Sinebrychoffin viinivalikoima kasvaa

16.02.2022 | Teksti:

Tiesithän, että Sinebrychoffin kautta saat myös laajan valikoiman viinejä ja kattavan valikoiman väkeviä alkoholituotteitakin – viineissä valikoimamme kattaa suosituimmat maat ja rypäleet, niin valko-, rosé- kuin punaviineistäkin, kuohuviinejä ja samppanjoita unohtamatta.

Sinebrychoff yhdistetään helposti olueen – mutta jo perustajamme Nikolai Sinebrychoff piti valikoimassaan vahvempia juomia. Tänään pomeranssiviina on vain vaihtunut kansainväliseen viinivalikoimaan.

”Viinivalikoimamme kasvaa lukuisilla uutuuksilla jo kesälle 2022. Huomioimme kuluttajien kehittyvät juomatarpeet ja viinitrendit mm. lisäämällä kasvavien viinikategorioiden ja -maiden sekä luomutarjonnan osuutta valikoimassamme. Viinivalikoimamme tulee ympäri maailmaa, mm. Ranska, Italia, Saksa, Espanja, Portugali, USA, Chile, Etelä-Afrikka, Uusi-Seelanti, Argentiina ja Australia”, kertoo Sinebrychoffin viini- ja väkevien alkoholijuomien valikoimasta vastaava portfoliopäällikkömme Mikko Meriläinen.

Kauttamme saat jatkossa yhä kattavamman valikoiman myötä viinit niin arkisempaan seurusteluun kuin paremmalle ateriallekin. Jo sadat  ravintola-asiakkaamme tilaavat myös viininsä ja väkevämmät juomansa kauttamme.

Viinit löytyvät samasta paikasta kuin panimojuomammekin eli verkkokaupastamme shop.sinebrychoff.fi. Täydellinen valikoima on siellä nähtävissä. Verkkokaupassa on myös tarjouksia viineistä.

Lisätietoja saat alueesi myyntiedustajaltamme. Jos haluatte koulutusta viineistä – sekin onnistuu kauttamme kuten olutkoulutuksetkin – tai koulutuksia voi myös yhdistää. Koulutusasioissa voitte olla yhteydessä suoraan asiakaskouluttajaamme Jukka Kahriin sähköpostilla jukka.kahri@sff.fi.

Avainsanat: , ,