Muumi Metsämansikka nyt myös sokerittomana

16.02.2022 | Teksti:

Keväällä 2022 Sinebrychoffin valikoimaan tulee ensimmäinen sokeriton Muumi-maku – vanhimmasta ja suosituimmasta Muumi-virvoitusjuomasta.  

Sinebrychoff on valmistanut Muumi-virvoitusjuomia vuodesta 1991. Kuluttajat ovat toivoneet sokeritonta vaihtoehtoa pitkään.

“Kuluttajapalveluumme on tullut viime vuosina paljon toiveita sokerittomasta Muumista – mikä seuraa muutenkin sokerittomien virvoitusjuomien kasvavaa trendiä. Aika sokerittomalla Muumille tuntui olevan nyt juuri oikea – kuluttajat haluavat vaihtoehtoja ja tätä ei Muumilla ole ollut aiemmin tarjota. Sokerittomien virvoitusjuomien määrä Suomessa lähenee jo puolta markkinasta*”, kertoo Muumi-juomien tuotepäällikkö Niko Järvimäki Sinebrychoffilta.

Sinebrychoff on Muumi-brändin virallinen lisenssinhaltija Suomessa virvoitusjuomakategoriassa. Muumi-virvoitusjuomien etiketeissä on useampi vaihtuva Muumi-hahmo, kuten Muumi-peikko, Muumi-mamma, Niiskuneiti, Haisuli, Nipsu ja Pikku Myy.

Muumi Metsämansikka on vanhin ja yhä suosituin kaikista Muumi-virvoitusjuomamauista. Isoon pulloon Muumi Metsämansikka tuli kuluttajien pitkäaikaisen toiveen mukaisesti keväällä 2019. Myös Muumi Metsämansikka Sokeriton on saatavilla 0,5 litran ja 1,5 litran kierrätysmuovipullossa.

Sinebrychoff valmistaa kaikki juomansa hiilineutraalisti uusiutuvalla energialla.