Sinebrychoff Classic Long Drink – suosikki nyt entistä suositumpi

11.06.2018 | Teksti:

Alkoholilain uudistuksen myötä vapautui myös päivittäistavarakaupassa myytävien panimojuomien valmistustapa. Aitoa giniä sisältävää Sinebrychoffin lonkeroakin on saanut siis jo vuoden alusta myös kaupan hyllyltä. Alkuvuonna Sinebrychoffin Classic-lonkeroiden suosio onkin kasvanut huimasti.

Alkuvuonna 2018 (tammi-huhti) Classicin menekki on lähes kaksinkertaistunut vuoden takaiseen vastaavaan aikaan verrattuna. Alkoholilain uudistuksen lisäksi vauhtia siivittää yleinen lonkerobuumi.

”Suomalaiset ovat löytämässä lonkeroa uudelleen. Raikkaus, suomalaisuus, perinteikkyys ja laadukkuus ovat tärkeitä – ja tietysti maku yleisesti. Sinebrychoff Classic Long Drinkissä on testatusti huippumaku ja uudet pakkaukset erottuvat hyllystä”, sanoo Sinebrychoffin Group Brand Manager Ari Ahola

Kuluttaja haluaa lonkeronsa puolen litran tölkissä tai pienemmissä 0,33 litran tölkki-six-packissä. Valikoimaan on tuotu myös uusi 15-pack. Kolmesta mausta greippi on selvästi suosituin, mutta myös karpalolla ja limellä on omat innokkaat ystävänsä. Kolme makua tukevat toisiaan valikoimassa.

Keväällä Classicin pakkauksia uudistettiin hieman, lonkerot saivat uudet raikkaat kuosit.

”Huippumaku hyvään hintaan raikkaan erottuvissa pakkauksissa”, tiivistää Ahola Classic-lonkeron kaupan kesäjuomana.

2018 kesällä Sinebrychoff Classic Long Drink löytyy kolmena makuna, greippi, karpalo ja lime. Myös käymisteitse valmistetulla Sinebrychoff Fresh Long Drinkillä on omat ystävänsä ja se löytyy  greipin lisäksi makuina lime-kaktus, puolukka ja päärynä.

Tutustu Classic-valikoimaan verkkosivuillamme!

Avainsanat: ,