Sinebrychoff aloittaa tyhjien DraughtMaster-astioiden keruun

22.10.2018 | Teksti:

DraughtMaster-keruupussi on valmistettu kierrätysmuovista. Se kannattaa pakata mahdollisimman täyteen – kunhan pussi menee sulkimella kiinni – niin kierrätysarvoltaan se on siten tehokkain.

Haluamme varmistaa, että muovin kierrätys on tehokasta, eikä tyhiiä DraughtMaster-PET-astioita joudu vääriin paikkoihin. Tyhjien DraughtMaster-astioiden keruu käynnistyy 29.10.2018. Tyhjät astiat haetaan pois muiden tyhjien pullojen ja tölkkien tapaan omassa kierrätyssäkissään. Säkit kerätään pois Sinebrychoffin jakelukumppanien toimesta.

Jatkossa asiakkaat pakkaavat tyhjät astiat siihen tarkoitettuun DraughtMaster-keruupussiin, joka muistuttaa Palpan kierrätyspusseja. Pussiin mahtuu noin 12 tyhjentynyttä astiaa. Pussi on selkeästi merkitty DraughtMaster-tekstein ja symbolein. On tärkeää, että siihen laitetaan vain DraughtMaster-astioita, ei mitään muuta. Samoin Palpa-säkkeihin ei saa laittaa DraughtMaster-astioita. DraughtMaster-säkki suljetaan sen omalla sulkimella, ei Palpa-sulkimella. Astioiden keruu on ELY-keskuksen hyväksymä prosessi.

  • Asiakkaamme voivat tilata keruusäkkejä tuotenumerolla:109840.
  • Tuotteen nimi järjestelmässä on DraughtMaster palautussäkki sulkijoilla 25 kpl.

DraughtMasterin ekologisuus on tutkitusti hyvä

Tyhjä DraughtMaster-astia

Sinebrychoffin teettämä ja Suomen Luonnonvarakeskuksen LUKE:n validoima elinkaaritutkimus osoittaa, että PET-muovista valmistettujen ravintola-astioiden hiilijalanjälki on sama tai jopa hieman pienempi kuin nykyisessä järjestelmässä. Tutkimuksen mukaan DraughtMasterin hiilijalanjälki on 3,5 % pienempi kuin teräsastian. Pulloon ja tölkkiin verrattuna DraughtMaster on selkeästi ekologisempi (pulloon verrattuna 172 % ja tölkkiin 33 %).

LYHYESTI:

  • Käytä tyhjien DraughtMaster-astioiden palautukseen ainoastaan niille tarkoitettua palautuspussia ja suljinta.
  • Täytä säkki mahdollisimman täyteen ja sulje se sulkimella.
  • Tyhjien DraughtMaster-astioiden palauttamisesta ei makseta panttia.

Varmista yhdessä Sinerychoffin kanssa tyhjien pakkausten ekologinen kierrätys!

Lisätietoja DraughtMasterista: https://sinebrychoff.fi/asiakkaamme/draughtmaster/