Rahanarvoisia etuja verkkokauppa-asiakkaillemme

15.04.2019 | Teksti:

Tarjoamme kuukausittain vaihtuvia, kauteen sopivia tuotekampanjoita verkkokaupassamme. Olethan jo rekisteröitynyt verkkokauppaamme shop.sinebrychoff.fi!

Esimerkiksi huhti-toukokuun vaihteessa kampanjassa ovat keväisen värikkäät ja raikkaat Breezerit. Kesän aikana on tulossa kampanjoita mm. Kronenbourg Blancista, Cokiksen lasipulloista ja uudesta KOFF Long Drinkistä. Esimerkiksi Breezer-kampanjassa kun ostat viisi myyntierää, saat kuudennen Grapefruit-maun kaupan päälle.

Verkkokauppaan tarvitset Sinebrychoffin asiakasnumeron ja rekisteröityminen on nopeaa osoitteessa shop.sinebrychoff.fi. Verkkokaupan kautta voit tilata tuotteita 24/7, koska tahansa ja toimitus saapuu asiakaskohtaisina, sovittuina toimituspäivinä – verkkokaupasta pääset myös tarkastamaan oman toimituspäiväsi, ajantasaisen hinnaston ja tilaamasi tuotteet.

Verkkokaupassamme voit tehdä omia suosikkilistoja tuotteista, tämä nopeuttaa tulevia tilauksiasi. Valikoimasta löytyvät myös DraughtMaster- ja Palpa-palautussäkit ja brändilasit.

Tutustu kampanjoihin ja tee tilaus! shop.sinebrychoff.fi

Avainsanat: