Parasta laatua hanasta! Lasit
19.11.2024 | Teksti: Timo Mikkola
Täydelliseen tarjoiluun kuuluu puhtaat, huolellisesti huuhdellut ja naarmuttomat brändilasit.
Yli 40 % kuluttajista sanoo, että brändilaseilla on suora vaikutus ravintolan ja tuotteen laatumielikuvaan. Lisäksi kuluttajat ovat valmiita maksamaan enemmän hana-tuotteesta, kun se tarjoillaan brändin mukaisesta lasista. Lasivalikoimastamme saat lisää tietoa edustajaltamme ja voit tilata laseja verkkokaupastamme shop.sinebrychoff.fi
Hanatuote on ravintolan kilpailuvaltti kotisohvaan verrattuna. Jotta asiakas tulisi uudelleen, varmista ravintolassasi hanaoluen paras mahdollinen laatu panostamalla näihin kolmeen osa-alueeseen:
- Täydellinen tarjoilu
- Tuotteen laatu
- Hanalaitteiden laatu
Muistilistana lisäksi seuraavat elementit:
- Oikeaoppinen kaatotekniikka.
- Hananokkaa ei saa uittaa tuotteessa, eikä se saa koskea lasia.
- Vaahdon korkeus ja pysyvyys.
- Puhtaat, naarmuttomat brändilasit.
- Lasien oikeanlainen pesu ja säilytys.
- Hanalaitteiden pesu ja huolto.
- Puhtaat ja ehjät hanatolpat.
- Oikeat brändäykset / emblemit.
- Kunnolliset tippa-altaat.