Olutkoulutusta henkilökunnallesi – livenä tai mobiilisti

19.10.2020 | Teksti:

Sinebrychoff kouluttaa vuosittain tuhansia jälleenmyyjiensä edustajia oluen tarjoilussa, tiedossa ja taidossa. Tämän tukena tarjoamme ilmaiseksi kännykkäkoulutusta kätevällä Skillable-appillä.

Sinebrychoffin olutkoulutusten tarkoituksena on parantaa ravintoloiden tai muiden jälleenmyyjiemme oluttietämystä ja kehittää oluen tarjoilua ja myyntiä. Peruskoulutuksessa käydään läpi oluen valmistus ja oluttyylit sekä oluen täydellinen tarjoilu. Tätä tietoa saa nyt myös mobiilisti Skillable-appin avulla.

Sinebrychoffin olutkoulutuksista vastaa asiakaskoulutuspäällikkö Jukka Kahri (kuvassa). Jukka kouluttaa korona-aikaan ravintolahenkilökuntaa lähinnä paikan päällä asiakkaidemme ravintoloissa – usein kooten esimerkiksi tietyn alueen tai ketjun ravintolatyöntekijöitä yhteen, turvallisuusnäkökulmat huomioiden. Koulutus on asiakkaillemme ilmainen.

Jos kiinnostuit ravintolakohtaisista paikan päällä tehtävistä koulutuksista, ole yhteydessä myyntiedustajaamme tai suoraan Jukka Kahriin sähköpostilla: jukka.kahri@sff.fi niin katsotaan miten koulutuskalenterissa on tilaa!

Jukan livekoulutuksen ohella sitä täydentää – tai on sille vaihtoehtona – Skillable-mobiilisovellus. Skillable-appissä on tukku valmiita luentoja ja kysymyksiä, jotka liittyvät vaikka oluen täydelliseen tarjoiluun, oluttyyleihin tai vaikka koronaviruksen hygieniaohjeisiin. Lisäksi käyttäjä, vaikka ravintolapäällikkö, voi helposti luoda omia luentoja. Muutaman minuutin koulutus voi olla vaikka monivalintakysymysten sarja tai tietoiskuja.

Skillable-mobiilisovellusta on helppo käyttää.

Carlsbergin kehittämä Skillable on Sinebrychoffin asiakkaille ilmainen. Päästäksesi mukaan sinulla pitää olla asiakasnumero ja täyttää oheinen lomake:

Klikkaa Lyyti-ilmoittautumislinkkiin tästä

Tietojen perusteella voimme aktivoida Skillablen sinulle. Sitten voit ladata ohjelman itsellesi ja henkilökunnallesi joko Apple Storesta tai Google Play Storesta.

Tue henkilökuntasi ammattiosaamista hauskalla ja helpolla tavalla!

https://info.skillable.app/home-fi