Jos et ennen ole käyttänyt manuaalista hanaa, voi tämä video olla tarpeen. Täydellisen tuopin kaataminen on oikeastaan helppoa, kun muistat nämä muutamat asiat:
- Puhdas, brändinmukainen tai oluttyylinmukainen lasi
- Avaa hana täysin auki
- Anna oluen valua lasin sisäreunaa lasin ollessa 45 asteen kulmassa
- Lasin ollessa lähellä täyttä käännä lasi pystyyn
- Parin sormenleveyden vaahtokukka on kaunis ja suojaa olutta
- Tarjoile lasin emblem asiakasta kohti, muista myös lasinalunen
Kippis!
DraughtMaster-hanajärjestelmällämme saat tarjoiltua laadukkaimman hanaolutelämyksen. Olut säilyy DraughtMaster-astioissa jopa kuusi kertaa pidempään kuin teräsastiassa.
Lue lisää:
https://sinebrychoff.fi/asiakkaamme/draughtmaster/
(Visited 1 times, 1 visits today)