DraughtMaster – joka suhteessa parempi hanaolut

11.06.2018 | Teksti:

close up of the beer

DraughtMaster-hanalaitteiden asennukset Suomessa ovat alkaneet. DraughtMasterin olut on laadukkaampaa, se säilyy pidempään, mahdollistaa olutvalikoiman laajentamisen ja on siten tuottoisampaa. Uusi järjestelmä on myös helpompi ja turvallisempi sekä säästää tilaa.

Parempi laatu: DraughtMaster-hanaolutjärjestelmässä olut on täytetty tiiviiseen PET-muoviastiaan ja puserretaan ulos ulkoisella paineilmalla. Olut ei ole kontaktissa ulkoiseen ponnekaasuun kuten aiemmin.

Parempi säilyvyys: DraughtMasterin ”tuorepuristettu olut” säilyy raikkaana kuusi kertaa pidempään kuin metalliseen ravintola-astiaan täytetty olut, jopa kuukauden astian ensikäytöstä.

Lisää valikoimaa: Säilyvyys tarkoittaa sitä, että jälleenmyyjämme voivat ottaa turvallisesti lisää tuotteita hanavalikoimaansa. Koska järjestelmä vie vähemmän tilaa, ravintoloihin mahtuu entistä laajempi olutvalikoima.

Lisää tuottavuutta: Kun tarjottava olut on takuulla raikasta ja tasalaatuista, oluenystävät haluavat todennäköisemmin nauttia sitä toistekin. DraughtMaster-hanaolutjärjestelmään siirtyminen on siis tuottava investointi. Laajempi valikoima ja erikoisoluet lisäävät kannattavuutta.

Helpompi, näppärämpi, turvallisempi: DraughtMaster-järjestelmässä astioiden vaihtaminen on todella yksinkertaista, joten valikoiman lisääminen ei tarkoita lisätyötä. Täysi astia painaa vain 20 kiloa. Pahvilaatikoissa tulevat astiat on helppo ja turvallinen pinota verrattuna jopa 37 kiloa painaviin teräsastioihin. Hiilidioksidipulloja ei enää tarvita.

Joustavampi puhdistus: Oluen jälleenmyyjät tietävät, että täydellistä olutta saa vain, kun laitteisto on puhdas.  DraughtMasterin puoliautomaattinen järjestelmä ilmaisee, kun laite kaipaa puhdistamista. Metalliset ravintola-astiat eivät varoita hygieenisen laadun heikkenemisestä. Voit puhdistaa laitteiston silloin kuin se sinulle parhaiten sopii.

Suomen ensimmäinen DraughtMaster-ravintola on avattu

Helsingin Hietalahden kauppahalliin, kivenheitto Sinebrychoffin alkuperäiseltä panimoalueelta, on auennut ravintola Bursa. Kyseessä on samalla ensimmäinen tekemämme DraughtMaster-hana-asennus.

Kauppahallin länsipäädyssä olevassa Bursassa on sisällä noin 50 ja ulkona terassilla jopa 70 asiakaspaikkaa. Konseptina on erinomainen hampurilainen monipuolisella juomavalikoimalla. Hampurilaisten lisäksi tarjolla on myös runsaita salaatteja ja muita herkullisia annoksia.

”Haluan uudistaa hampurilaista ja jos uudistamaan lähdetään, miksi en olisi samalla mukana myös hanaoluen vallankumouksessa. DraughtMasteriin tutustuin ensimmäistä kertaa Gastro-messuilla ja siinä viehätti heti moni asia, käytön helppous, sopiva astiakoko, parempi säilyvyys ja pienempi hiilijalanjälki”, ravintoloitsija Jukka Finni (kuvassa oikealla) kertoo.

Bursassa on kolme eri DraughtMaster-hanajärjestelmää, ruokaravintolan lisäksi viereisellä baaripisteellä ja pian myös terassilla. DraughtMaster-hanoissa olevien Karhun ja Brooklyn Lagerin lisäksi Bursassa on vaihtuva valikoima pullo-oluita, siideriä ja cocktaileja.

”Ensimmäinen DraughtMaster-asennus on jännittävä ensimmäinen askel Sinebrychoffille. Uskon todella, että DraughtMaster muuttaa peliä suomalaisessa anniskelussa. Yhdessä asiakkaidemme kanssa teemme DraughtMasterista menestyksen”, sanoo Sinebrychoffin On Trade -kanavajohtaja Christian Hickey.

https://sinebrychoff.fi/asiakkaamme/draughtmaster/

https://www.draughtmaster.com/  (englanniksi)

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä myyntiedustajaamme tai laita sähköpostia: draughtmaster@sff.fi