KOFF Long Drink Gin & Pink Grapefruit on menestys – hanavalikoimaan keväällä

16.02.2022 | Teksti:

Sinebrychoffin vuosi sitten lanseeraama KOFF Long Drink Gin & Pink Grapefruit – tuttavallisemmin vain ”pinkki” – on todella hurmannut kuluttajat.

KOFF Long Drink Gin & Pink Grapefruit on maku ja kokonaisuus, joka on ollut menestys heti lanseerauksestaan alkaen. Tarina jatkuu! KOFF Long Drink Gin & Pink Grapefruit onkin tulossa ravintoloiden DraughtMaster-hanoihin huhtikuussa 2022.

”Kaiken takana on tietysti erinomainen maku ja erottuva tuotekonsepti, joka on laajasti kuluttajien saatavilla. KOFF Long Drink Gin & Pink Grapefruit yhdistää kuluttajien suosiman aidon ginin ja pinkin greipin – verigreipin – raikkauden osuvasti. Ja pinkki on juuri sopivan makea. On ollut erityisen ilahduttavaa kuulla ja lukea kuluttajien ylistäviä kommentteja. Pinkin tuominen nyt hanaan on luonteva jatkumo sen suosiolle”, Sinebrychoffin juomasekoitusten ja lonkeroiden tuotepäällikkö Juha Saloranta sanoo.

Pinkki on kasvattanut koko lonkerokategoriaa voimakkaasti ja erityisesti ’muun makuiset lonkerot’ -segmenttiä. Enää noin puolet lonkeromarkkinasta on harmaata greippiä, ja samalla ”värikkäiden” makulonkeroiden suosio on kovassa kasvussa. KOFF Long Drink Gin & Pink Grapefruit on lisännyt koko KOFF Long Drink -tuoteperheen markkinaosuutta merkittävästi. Pinkin suosio on osoitus Sinebrychoffin osaamisesta juomasekoitus- ja lonkerokategoriassa.