KOFF – kun haluat oluen. Laaja peitto kautta maan!

22.08.2023 | Teksti:

KOFF-oluen uutuus on suodattamaton, raikas lager. Syksyllä lisäksi KOFF-oluen tuotemerkki uudistuu. KOFF – Kun haluat oluen.

KOFF-oluen pitkässä historiassa suodattamatonta lageria on saatu viime vuosina odottaa. Jopa 32 % kuluttajista pitää suodattamattomia oluita paremman makuisina*, ja tähän kysyntään on syntynyt KOFF Suodattamaton 5,0 %.

”Halusimme luoda tutusta raikkaan hedelmäisestä KOFF-oluesta myös suodattamattoman version. Sen alkoholipitoisuudeksi tehtiin 5,0 %, mikä tasapainottaa optimaalisesti suodattamattoman oluen pehmeyden ja raikkauden”, Sinebrychoffin pääpanimomestari Heikki Vuokko kertoo.

KOFF-tuotemerkin design lagervalikoimassa muuttuu syksyn aikana – uusi design hyödyntää KOFFin pitkää historiaa. Pyörää ei ole keksitty uudelleen, design ammentaa tutuista väreistä, elementeistä ja muodoista, lopputulos on kuitenkin erottuva ja raikas. KOFF-oluen pääviestinä toimii: ”KOFF – kun haluat oluen”.

”Asiakkaat ovat pitäneet KOFFin päivitetystä ilmeestä ja KOFFille on kaivattu näkyvämpää läsnäoloa kauppaan. Myös uusi slogan on tuntunut asiakkaista luonnolliselta ja hyvältä. Rakennamme KOFFille nyt laajan peiton kaikissa asiakkaissamme – niin isoissa ketjuissa kuin pienemmissäkin kauppayhtymissä. Suomalaisen oluen päivä on 13.10. ja tuona päivänä monet jälleenmyyjämme nostavat KOFF-valikoimaa erityisen paljon esiin”, Sinebrychoffin päivittäistavarakaupan kanavajohtaja Henri Tahvanainen kertoo.

Uusitun KOFFin uusittu pakkausvalikoima vastaa jokaiseen kulutustilanteeseen; vaihtoehtoja löytyy pienemmistä monipakkauksista suurimpiin.

”Uusi design korostaa KOFF-oluen laatua ja perinteitä. Haluamme tuoda KOFF-tuotemerkilläkin esiin lageroluen laatua ja arvostusta. Jopa 90 % oluesta on lageria, joten siihen kannattaa satsata”, KOFF-oluen tuotepäällikkö Veli-Matti Keskipoikela kertoo.

KOFF-olutperhe on tällä hetkellä laajimmillaan kautta aikojen: KOFF Perinnekalja 2,2 %, KOFF 2,5 %, KOFF Session IPA 2,5 %, KOFF Light 3,5 %, KOFF Sour 4,2 %, KOFF Lime 4,4 %, KOFF 4,5 %, KOFF IPA 4,7 %, KOFF Suodattamaton 5,0 %, KOFF Stallion 7,2 % ja KOFF Porter 7,2 % + vielä KOFF Jouluolut 4,5 % – KOFF – kun haluat oluen.

KOFF Suodattamaton -olut ja muut uutuudet ovat tilattavissa 28.8. alkaen. Uutuus löytyy sekä 0,5 litran tölkkinä että sixpackinä 0,33 litran tölkeistä  Kaikki KOFF-oluet soveltuvat myös vegaaneille.

Sinebrychoff valmistaa kaikki juomansa hiilineutraalisti 100 % uusiutuvalla energialla.