Energiset syysuutuudet: Battery No Calorie Spice ja Battery PLUS Multi-Vitamin

22.08.2023 | Teksti:

Suomen suosituin energiajuoma esittelee elokuussa kaksi uutuutta: sokeriton ja mausteinen Battery No Calorie Spice  ja Battery PLUS -sarjan uusi tulokas, sokeriton Battery Plus Multi-Vitamin, jonka vitamiinit ja luontainen kofeiini auttavat jaksamaan.

Heinäkuussa Battery toi loppukesäksi takaisin viime vuoden menestysjuoman, Battery Remix 22:n. Tämä comeback – tai Batteryn kielellä ”redrop” otettiin upeasti vastaan! Nyt syksyllä saadaan nauttia ihan uusista Battery-mauista:

Battery No Calorie Spice on sokeriton energiajuoma, jossa maistuva makoisat appelsiini ja kaneli – täysin uusi makuyhdistelmä energiajuomissa. Viihtyisyyttä ja lämpöä suoraan tölkistä. Battery No Calorie Spice maistuu myös spritz-juomissa. Pakkauksena on 0,5 litran tölkki. Battery No Calorie Spice virkistää makuvalikoimaa syys- ja talvikauden ajan.

Battery PLUS Multi-Vitamin on oikea valinta, kun haluat ripauksen tropiikkia ja kunnon annoksen vitamiineja päivääsi. Juoma maistuu mangolta ja pitaijalta (dragon fruit). Muiden Battery PLUS -juomien tapaan Multi-Vitamin on sokeriton. Sen sisältämät B, C, D ja E -vitamiinit sekä luontainen kofeiini auttavat jaksamaan. Juoma on pakattu 0,33 litran tölkkiin.

+ C-vitamiini, B6-vitamiini, B12-vitamiini ja niasiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.
+ C-vitamiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa.
+ E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
+ D-vitamiini edistää luiden pysymistä normaaleina
+ Sokeriton
+ Luontainen kofeiini

Battery PLUS -energiajuomaperheessä jatkavat Multi-Vitaminin ohella Battery PLUS Focus, Battery PLUS Immunity ja Battery PLUS Hydrate -juomat.

”Energiajuomakategoria monipuolistuu, ja erityisesti funktionaalisten tuotteiden suosio kasvaa. Aktiiviset kuluttajat edellyttävät myös energiajuomilta piristävien ainesosien lisäksi myös muuta tukea päivittäiseen jaksamiseensa. Tämä uusi tuoteperhe Battery-juomissa on otettu todella hyvin vastaan, niin makujen kuin käyttötarpeidensa suhteen”, Batteryn tuotepäällikkö Anni Lehtinen kertoo.

Uutuudet ovat kaikille tilattavissa alkaen toimituspäivästä 28.8. Uutuudet soveltuvat vegaaneille.