Sinebrychoffin syksyn juomauutuuksia: Karhu Talvistout, KOFF Suodattamaton ja Golden Capin paluu 

22.08.2023 | Teksti:

Sinebrychoff on tuonut elokuun lopulla kauppoihin ja ravintoloiden valikoimaan paljon juomauutuuksia. Karhun ja KOFFin uutuudet sopivat viileneviin iltoihin ja ruokien palan painikkeiksi. Golden Cap -siideri tekee odotetun paluun, ja suosikkilonkero KOFF Long Drink Pink Grapefruit on nyt saatavilla myös alkoholittomana versiona.

Uutuudet laajempina tiedotteina kuvineen: https://www.sinebrychoff.fi/newsroom/

KOFF-oluen uutuus on KOFF Suodattamaton 5,0 %, hedelmäinen ja raikas olut. Syksyllä lisäksi KOFF-oluen tuotemerkki uudistuu. KOFF-oluiden valikoima on laajempi kuin koskaan. Loppuvuoden aikana maistuu jälleen uudistavalla viljelyllä tuotettu KOFF Jouluolut 4,5 % – myös hieman muuttuneessa pakkauksessa. (KOFF Jouluoluesta lisätietoja syksymmällä)

Stout-kausi alkaa, kun päivät lyhenevät ja illat viilenevät. Karhu Talvistout 4,8 %, on täydellinen olutherkku kylmiin talvi-iltoihin. Oluessa maistuvat suussa sulava suklaa ja mokkainen paahteisuus. Myös Karhu Jouluolut 4,8 % palaa valikoimaan.

Brooklyn Breweryn yhteistyössä länsiafrikkalaisen Yolélé -yhtiön kanssa luoma Brooklyn Fonio Double Pilsner 6,4% on hedelmäinen pohjahiivaolut, joka Suomessa on saatavilla Sinebrychoffin asiakasravintoloiden kausihanavalikoimassa.

Sinebrychoffin Garage-tuoteperhe täydentyy suosikkimaulla, persikanmakuisella juomalla. Garage Vodka Lemonade Peach 4,1 % on 100 % aitoa ja raikasta Garage-makua, jossa yhdistyvät hapan sitruuna, herkullinen persikka ja aito vodka.

KOFF Long Drink Pink Grapefruit 0,0% – pinkki suosikkilonkero nyt alkoholittomana. Sinebrychoff lanseeraa viime vuosien suosikkilonkerosta,  KOFF Long Drink Gin & Pink Grapefruitista, 0,0 % -version alkoholittomien panimojuomien kasvavaan valikoimaan.

Suomen ensimmäinen siideribrändi Golden Cap palaa tauon jälkeen kahdella tutulla kevyellä ja raikkaalla suosikkimaulla, mansikalla ja omenalla. Golden Cap Green Apple Light 4,5% ja Golden Cap Strawberry Light 4,5% ovat tuttuja siidereitä suomalaisille kevyiden siiderien ystäville.  Golden Capin suosikkimaut tekevät comebackin värikkäissä tölkeissä ja uudistetuissa mauissa. Golden Cap tuli markkinoille 1962.

Talvisiiderin paluu: talvisesonkiin sopivassa Somersbyn kausimaussa maistuvat raikas omena ja kaneli. Somersby Apple & Cinnamon Winter Cider 4,5%  yhdistää raikkaan omenan ja maukkaan kanelin.  Siideri sopii niin syksyn illanviettoihin kuin talvipäivän lämmikkeeksikin ja on saatavilla vain talvisesongin ajan.

Suomen suosituin energiajuoma esittelee elokuussa kaksi uutuutta: Battery No Calorie Spice  ja Battery PLUS -sarjan uusi tulokas, sokeriton Battery Plus Multi-Vitamin, jonka vitamiinit ja luontainen kofeiini auttavat jaksamaan. Kausimauksi tuleva Battery No Calorie Spice on sokeriton energiajuoma, jossa maistuva makoisat appelsiini ja kaneli.

Monster-energiajuoman syksyn uutuus on trooppisen appelsiinin makuinen lisäys mehupohjaisten energiajuomien sarjaan. Monster Juiced Khaotic on appelsiininmakuinen, hedelmäinen energiajuoma, jossa on 10 % hedelmämehua. Monsterin valikoimassa Suomessa on jo viisi mehupohjaista energiajuomaa.

Coca-Cola Creations on uudenlaisten juomien kansainvälinen innovaatio-ohjelma. Toisena Creations-juomana Suomeen lanseerataan Coca-Cola Zero Sugar Creations 3000, jonka maku tulee tulevaisuudesta. Se on ensimmäinen Coca-Cola, joka on kehitetty tekoälyn avulla.

Suomeen vuonna 1965 ensimmäisenä maana Amerikan jälkeen lanseerattu Sprite saa virkistävän päivityksen upouudella reseptillä, joka ilahduttaa makuhermoja. Sprite Sitruuna-limen makua on hiottu ja lopputulos on raikas ja virkistävä. Maku-uudistusta täydentää myös uusi visuaalinen ilme, ja Sprite ja Sprite Zero Sugar Sitruuna-Lime erottuvat toisistaan aiempaa selvemmin.

Avainsanat: , ,