Kausihanavalikoimaan kaksi huippuolutta Brooklyn Breweryltä

19.02.2021 | Teksti:

Sinebrychoffin anniskelun suosittu kausihanavalikoima uudistuu taas kesäksi ja valikoimaan saapuu kaksi uutuutta Yhdysvalloista Brooklyn Breweryltä. Lisäksi suosittu K1664 Blanc -vehnäolut on saatavilla myös DraughtMaster Flex -järjestelmässä.

Brooklyn Summer Ale

Brooklyn Summer Ale on kevyt ja raikas mutta maukas pale ale, jonka mausta löytää hedelmäisyyttä ja sitruksisuutta. Tuoksusta voi aistia kukkaisia aromeita. Tämä helposti nautittava Summer Ale on täydellinen nautittavaksi aurinkoisina kesäpäivinä ja sopii erinomaisesti kesäsesonkiin.

”Täydellinen kumppani kuumille kesäpäiville terassilla. 5,0 % -vahvuinen olut sopii vaikka pizzan tai grilliruokien kaveriksi”, sanoo Sinebrychoffin olutkouluttaja, Beverage Master Jukka Kahri.

Brooklyn Bel Air Sour myös hanaan

Brooklynin oma maitohappobakteeri, pintahiiva ja Amarillo-kuivahumalointi tekevät Bel Airista yllättävän yhdistelmän kuivaa, hedelmäistä ja raikasta olutta, joka maistuu niin uusille kuin kokeneemmillekin oluiden ystäville.  Rento ja raikas hapanolut, jossa yhdistyy trooppisten hedelmien vivahteita mietoon happamuuteen.

”Brooklyn Bel Air Sour on maultaan jännittävä, puhtaan raikas sour-olut. Sen trooppinen makumaailma iskee myös kuluttajiin, jotka eivät ole niin perinteisiä oluen juojia”, tietää Suomen Brooklyn Brand Ambassador Ramses Showlah. Brooklyn Bel Air Sour onkin varsin suosittu hapanolut, pullovalikoimassa jo vuodesta 2018.

K1664 Blanc Flex-valikoimaan

Ota vaikka terassille lisähanaksi Suomen suosituin vehnäolut kätevässä Flex-järjestelmässä. K1664 Blanc jatkoi vahvaa kasvuaan koronavuodesta huolimatta!

Kaikki uudet hanaoluet ovat ravintolavalikoimassa 1.4. alkaen. Brooklyn Bel Air Sour ja K1664 Blanc toki pullovalikoimassa jo nyt.