Karhu-tynnyriolut – tuoreinta olutta suoraan panimolta

11.12.2018 | Teksti:

Vaikka olut kestääkin oikein säilytettynä pitkään, on se parhaimmillaan tuoreena. Tuoreinta mahdollista olutta on saatavilla nyt Hemingway’s Bar & Café -ravintolasta Helsingin Hietalahdesta, jonne rakennettuun Karhu-tynnyriolut-järjestelmään tuodaan olut suoraan panimolta käymisen jälkeen.

Karhu-olutta, kuten muitakin Sinebrychoffin valmistamia oluita, pakataan tölkkeihin, lasipulloihin, ravintola-astioihin ja joihinkin suurempiin ravintoloihin ns. suurtankkeihin. 2 x 250 litran Karhu-tynnyriolut asettuu suurtankin ja ravintola-astian välimaastoon.

”Karhu-tynnyriolut on osuvimmillaan ravintolassa, jossa Karhua nautitaan sopiva määrä viikossa ja ravintola sijaitsee lähellä panimoamme. Hienoa, että ensimmäinen Karhu-tynnyriolutravintola on juuri Hietalahdessa, vanhan panimoalueemme vieressä”, sanoo Sinebrychoffin Karhu- ja KOFF-oluiden markkinoinnista vastaava  tuoteryhmäpäällikkö Jonathan Heino.

Kuparinen tynnyriolutastia täytetään noin kahden viikon välein tai kysynnän mukaan useamminkin. Karhu-tynnyriolut on tuoreinta mahdollista panimolta kuluttajan huulille tuotavaa olutta.

Tavallisesti kaikki Sinebrychoffilla valmistettava olut pastöroidaan säilyvyyden varmistamiseksi. Jos olut kuitenkin nautitaan pian sen panemisen jälkeen tuoreena, kuten Karhu-tynnyrioluen kohdalla, ei pastörointia tarvita. Kylmäketju ei myöskään katkea missään vaiheessa panimolta tuoppiin.

”Olemme iloisia, että voimme Hemingway’sissa tarjota ensimmäisinä olutta sen tuoreimmassa mahdollisessa muodossa. Pastöroimaton tynnyriolut mahdollistaa asiakkaillemme makuelämyksen, joka on kuin suoraan panimolta. Kupariset tankit täydentävät hyvin uudistettua ravintolailmettämme ja niistä asiakas voi helposti tarkistaa, milloin tynnyri on avattu”, kertoo Restel Oy:n Brand Manager Alina Niemi.

”Mielenkiintoa Karhu-tynnyriolutta kohtaan on jo ollut. Konsepti on tietysti vielä uusi monelle kuluttajalle, mutta tuoreus on avainasemassa. Ensimmäinen Karhu-tynnyrioluterä olikin nopeasti myyty”, kertoo Hemingway’s Bar & Café -ravintolan ravintolapäällikkö Roosa Virtanen.

Sinebrychoff täyttää ensi vuonna pyöreät 200 vuotta. Juhlavuoden aktiviteetteja on käynnistelty jo tämän vuoden syntymäpäivästä 13.10. ja Karhu-tynnyriolut on yksi osa juhlavuoden herkullisia oluttekoja.