Sinebrychoff ContentHubista tuotekuvat ja logot käyttöösi

23.10.2018 | Teksti:

Haluamme lisää tehokkuutta markkinointiin ja viestintään sekä hallittua brändin johtamista oman organisaation ja asiakkaiden välisessä kommunikaatiossa. Sinebrychoffin ravintola-asiakkailleen tarjoama dynaamisen aineistonhallinnan ratkaisu täydentyy Sinebrychoff ContentHub -kokonaisuudella, johon keskitämme kaiken digitaalisen aineistonhallinnan.

”Perinteinen aineistopankkimme oli toiminut vuodesta 2003 lähtien. Halusimme kuitenkin lisää tehoja irti digitaalisesta aineistonhallinnasta ja meille tuli myös tarve luopua päällekkäisistä ratkaisuista.   Digitaaliseen aineistonhallintaan keskittynyt Gredi tarjosi meille modernin ratkaisun, joka pystyy täyttämään tämän päivän tarpeet. Digitaalinen omaisuutemme on nyt älykkäästi hallittu kokonaisuus”, kertoo Sinebrychoffin Brand Activation Manager Tuuli Kajaani (kuvassa).

Sinebrychoff ContentHub toimii myös digitaalisena arkistona, jonne on tallennettu osa yhtiön historiallisista valokuvista.

Jatkossa löydät Sinebrychoffin digitaalisen aineiston – tuote- ja fiiliskuvat sekä historialliset kuvat Sinebrychoffin ContentHubista.

Rekisteröidy käyttäjäksi: https://sinebrychoff.contenthub.fi
Salasanan ja tunnuksen saat parissa minuutissa sähköpostiisi.

Samalla olemme myös päivittäneet Sinebrychoff DIME:n ulkoasun. Löydät tarvitsemasi ravintolamyyntipistemateriaalit tuotteista ja kampanjoista samasta osoitteesta.