DraughtMaster toimii kiireessäkin – katso videot kahdesta ravintolasta

12.01.2023 | Teksti:

Aloitimme DraughtMaster-hanalaitteiston asennukset asiakkaillemme vuonna 2018. Nyt laadukasta ja pidempään säilyvää hanaolutta tarjoilee jo selvästi suurin osa asiakkaistamme.

”DraughtMaster on kiireessäkin toimiva järjestelmä, se on todistettu jo monessa paikassa. Lisäksi oluen säilyvyys on merkittävästi pidempi, mikä mahdollistaa rohkeamman satsauksen erikoisoluthanoihin”, Sinebrychoffin On Traden kanavakehitysjohtaja Ilkka Apunen kertoo.

Järjestelmä säästää ravintola-asiakkaallemme laitevuokrissa myös selvää rahaa, jopa tuhansia euroja vuodessa. Teräsastiaan verrattuna jopa viisinkertainen säilyvyys mahdollistaa laajemman valikoiman pienempäänkin ravintolaan. Lisäksi järjestelmän mahdollistama asiakkaan itse tekemä pesu tekee arjenhallinnasta helpompaa kun laitteiston voi pestä silloin, kun se ravintolalle sopii – siinäkin säästää. Teräsastioiden korkeampi pantti myös sitoo rahaa varastoon.

Mitä sanovat asiakkaamme paikoissa, joissa volyymiä ja kiirettä riittää?

”DraughtMaster on käytössä ravintoloissamme mm. Suomessa, Norjassa ja Espanjassa, joista vastaan. Ravintoloissamme on todella kiire, ja DraughtMaster on nopea käyttää. Lisäksi astianvaihto onnistuu pienemmältäkin tarjoilijalta, vanhemmat teräsastiat ovat jopa vaarallisia”, Suomen Old Irish Pub -ketjun  partneri Joy Holst Jensen kertoo.

”Länsisatama on Suomen vilkkaimpia satamia, ja janoisia ihmisiä kulkee sen kautta tuhansia päivässä. Laaja hanavalikoima ja toimiva järjestelmä on meille todella tärkeää. Meillä on ketjutettuna kellarissamme 24 DraughtMaster-hanan järjestelmä – astioiden ei siis tarvitse olla tiskin alla. KOFF Long Drink -hanalonkero on ollut meillä nyt erityisen suosittu”, kertoo Helsingin Länsisataman T2-terminaalin Panorama Bistron ravintolapäällikkö Juha Tarvonen.

Vuonna 2021 siirryimme panttijärjestelmään DraughtMaster-astioiden palautuksessa, mikä on nostanut palautusprosentit korkeaksi, 94 %:iin.

”Panttijärjestelmä toimii todella hyvin ja palautekin on vain positiivista. Astiat menevät pieneen tilaan tyhjennettyään ja ne on helppo palauttaa muiden pakkausten mukana panimolle”, Ilkka Apunen kertoo.

Lisätietoa DraughtMasterista ja sen juomavalikoimasta saat omalta Sinebrychoffin myyntiedustajaltasi. Valikoima läytyy luonnollisesti myös verkkokaupastamme shop.sinebrychoff.fi