Joulun ja uudenvuoden ajan maistuvimmat juomat

08.12.2023 | Teksti:

Vuodenvaihteen juhlissa ja yhteisten ruokahetkien yhteydessä maistuvat sesonkiin sopivat juomat. Pidit sitten tummista oluista tai makeammista herkuista, tästä löydät oikean juoman – alkoholilla tai ilman.

KOFF Jouluolut

Vuodesta 1987 valmistetun Suomen vanhimman ja suosituimman jouluoluen mallasohra on tänä vuonna viljelty Tomppilan tilalla Kouvolan Raussilassa. KOFF Jouluoluen mallasohran voi jo 16. kerran jäljittää pellolleen. Edellisvuosien tapaan mallasohra on kasvatettu uudistavan viljelyn menetelmin. KOFF Jouluolut on Itämeri-ystävällinen olut.

KOFF Jouluolut on kullanruskea, pehmeä ja täyteläinen wieniläistyylinen lager. Tummaksi paahdettu ohramallas ja Saaz-humala tuovat olueen joulun aromeja. KOFF Jouluolut on saatavilla lasipullossa ja tölkissä 4,5 % vahvuisena.

Lue lisää: https://www.sinebrychoff.fi/olut/koff-jouluolut/

Karhu Jouluolut

Karhu Jouluolut (4,8 %) on Karhun näkemys jouluoluesta. Amber lager -tyylinen kuparinruskea lager sopii jouluruokien, porsaan, juustojen ja makkaroiden kyytipojaksi. Karhu Jouluolut on aromihumaloitu arvostetulla tsekkiläisellä Saazer-humalalla

Amber lagerissa maltaan pehmeys yhdistyy karamellimaiseen makeuteen. Olut on tasapainoinen ja vivahteikas, olematta tuhti. Juuri sellainen kuin Karhun Jouluoluen kuuluu olla – erottuva, mutta silti suuren yleisön juhlapöytään sopiva herkku.

https://www.sinebrychoff.fi/tuotteet/karhu/karhu-jouluolut/

Karhu Talvistout

Stout-kausi alkaa, kun päivät lyhenevät ja illat viilenevät. Karhun uusin erikoisolut, Talvistout, on täydellinen olutherkku kylmiin talvi-iltoihin.

Karhu Talvistout on nautiskeluun erinomaisesti sopiva tumma ja maukas olut, vahvuudeltaan 4,8 %. Oluessa maistuvat suussa sulava suklaa ja mokkainen paahteisuus.

Lue lisää: https://www.sinebrychoff.fi/tuotteet/karhu/karhu-talvistout/

Crisp Lager

Crisp valittiin Suomen Paras Olut -kilpailussa parhaaksi alkoholittomaksi tai matala-alkoholiseksi olueksi 2023. Kuten muutkin tämän listan juomat, se valmistetaan Sinebrychoffin panimolla Keravalla. Tunnuslauseensa mukaisesti Crisp Lager sopii kaikenlaisiin olosuhteisiin – myös joulun aikaan. Alkoholittomana 0,0 % oluena se on myös kohtuullinen vaihtoehto ja hyvä janojuoma lumireippailun yhteydessä!

https://www.sinebrychoff.fi/tuotteet/crisp/crisp-vaalea-lager/

Somersby Winter Cider

Somersbyn vuodenvaihteen siiderikausimaku yhdistää raikkaan omenan ja maukkaan kanelin.  Somersby Apple & Cinnamon Winter Cider sopii täydellisesti niin syksyn illanviettoihin kuin talvipäivän lämmikkeeksikin ja on saatavilla vain talvisesongin ajan.

https://www.sinebrychoff.fi/tuotteet/somersby/somersby-apple-cinnamon-winter-cider/

KOFF Perinnekalja

Nimensä mukaisesti perinteinen olut joulupöytään, ja tätä olutta saa nyt kaljaksikin sanoa luvan kanssa! KOFF Perinnekalja on hyvä janonsammuttaja ja ruokajuoma. Alkoholiprosentti on mieto 2,2 %

https://www.sinebrychoff.fi/tuotteet/koff/koff-perinnekalja/

Battery No Calorie Spice

Battery No Calorie Spice on sokeriton energiajuoma, jossa maistuva makoisat appelsiini ja kaneli – täysin uusi makuyhdistelmä energiajuomissa, joka sopii myös jouluun. Viihtyisyyttä ja lämpöä suoraan tölkistä. Battery No Calorie Spice maistuu myös spritz-juomissa. Pakkauksena on 0,5 litran tölkki. Battery No Calorie Spice virkistää makuvalikoimaa syys- ja talvikauden ajan.

https://www.sinebrychoff.fi/tuotteet/battery/battery-no-calorie-spice/

Coca-Cola ja Coca-Cola Zero Sugar

Coca-Cola kuuluu jouluun ja joulupöytään, sen todistaa jo Cokiksen joulurekankin suosio vuodesta toiseen Suomessa. Ja tiesitkö, että kaikille tuttu punanuttuinen joulupukki on suomensukuisen Haddon Sundblomin 1930-luvulla piirtämä. Sundblomin isä oli kotoisin Ahvenanmaalta. Hänen luomansa hahmo on kansainvälisesti muokannut käsitystä joulupukista. Joulupukki nähdään nykyään punanuttuisena ja ystävällisenä ilontuojana paljolti näiden kuvien ansiosta.

https://www.sinebrychoff.fi/tuotteet/coca-cola/coca-cola/

https://www.sinebrychoff.fi/tuotteet/coca-cola/coca-cola-zero-sugar/