Earth Hour sammuttaa valot ja kiinnittää huomiota ilmastonmuutokseen

15.03.2016 | Teksti:

Sinebrychoff ja Carlsberg ovat osallistuneet jo vuodesta 2008 vuosittain kansainväliseen Earth Hour –kampanjaan, jossa sammutetaan tarpeettomat valot maaliskuun lopulla sovittuna lauantaina tunniksi – tai vaikka koko viikonlopuksi kuten Sinebrychoff toimii. Kyseessä on maailman suurin ilmastotapahtuma. Tänä vuonna tapahtuma on 19.3. lauantaina klo 20.30 – 21.30 mutta Sinebrychoff sammuttaa turvallisuuden kannalta ei-tärkeät ja mainosvalot koko viikonlopuksi.

Sinebrychoffin panimoalueen valot, jotka työ ja turvallisuus huomioon ottaen voidaan sammuttaa, pimenevät jo perjantai-iltana. Esimerkiksi Lahdentien iso Battery-tölkki ja Coca-Colan sekä Sinebrychoffin valomainokset pimenevät Keravalla. Turvallisuuden ja työnteon kannalta oleelliset valot pidetään päällä.

Osallistu sinäkin!

”Sammuta valot – sytytä toivon kipinä! Valot sammuttamalla näytämme huolemme ilmastonmuutoksesta ja vaadimme päättäjiltä todellisia tekoja ilmaston puolesta.” -WWF

Sinebrychoffilla on lisäksi vaihdettu 2014 – 2015 varastotelttojen valaistus liiketunnistimilla toimiviin LED-valoihin. Tämä säästaa 252 MWh vuodessa, vastaa noin 13 omakotitalon vuosittaista sähkönkulutusta.

Tyhjäpäällystevaraston valaistus vaihdettiin myös LED-valoihin, sen säästö on 139 MWh vuodessa, vastaa noin 7 omakotitalon vuosittaista sähkönkulutusta.

http://wwf.fi/earthhour/