Crisp mukana rakentamassa olympiahuumaa kesällä!

14.06.2024 | Teksti:

Crisp on Suomen olympiajoukkueen virallinen kumppani. Uudenlainen tuotteiden yhteiskäyttöä edistävä Crispin ja Estrellan ”Kombo täyttä kultaa” -kampanja tuo kisahuuman myymälöihin!

Pariisin olympialaiset on urheiluvuoden ehdoton kohokohta. Crisp on olympiajoukkueen virallinen kumppani jo vuodesta 2022 ja mukana tukemassa suomalaista urheilua myös kesäolympialaisissa.

Olympialaisten kunniaksi Suomen suosituin alkoholiton olut, Crisp, pukee Crisp Lagerin (limited edition) olympia-asuun koko kesän ajaksi. Olympia-design näkyy niin Crisp Lager 33cl -tölkissä ja 6-pack-shrinkissä. Olympia-pakkaus on jakelussa valtakunnallisesti, koko kesän ajan toukokuusta elokuuhun saakka.

Suomen olympiajoukkueen viralliset kumppanit, Crisp ja Estrella, tuovat kisahuuman myymälöihin kautta maan Pariisin olympialaisten aikaan kesällä 2024. Upeat myymäläesittelyt kommunikoivat herkullista ruoan ja juoman yhteiskäyttöä snacking-käyttötilanteessa.

“Crisp ja Estrella ovat molemmat oman kategoriansa johtavia brändejä. On ollut hienoa olla rakentamassa uudenlaista, kategoriarajat ylittävää kampanjaa, jolla edistetään tuotteiden yhteiskäyttöä. Projekti on toteutettu tiiviissä yhteistyössä Estrellan ja Olympiakomitean kanssa ja se on saanut hyvin positiivisen vastaanoton myös asiakkailta”, kertoo Ida Gustafsson, Crispin tuotepäällikkö.

Yhteisesittelyissä on esillä olympia-kampanjapakkaukset molemmilta brändeiltä, Olympia limited edition -designeissaan. Olympia-esittely toteutetaan kesäkuusta alkaen.

Osana yhteiskampanjaa Crisp ja Estrella järjestävät innostavan kuluttajakisan, jossa kuluttajilla on mahdollista voittaa upeita palkintoja pelaamalla hauskaa olympialaisteemaista muistipeliä. Kuluttajat pääsevät pelaamaan muistipeliä skannaamalla QR-koodin, joka löytyy brändien kampanjapakkauksista sekä myymäläesillepanoista! Kampanja-aika on 1.5.-31.8.2024.