Brooklyn Pulp Art ja Karhu Laku Porter kausihanavalikoimaan

18.08.2021 | Teksti:

Sinebrychoffin kausihanavalikoimassa syksyllä 2021 maistuvat Suomessa täysin uusi Brooklyn-olut ja viime vuoden päivittäistavarakaupassa suosiollaan yllättänyt tumma herkku Karhulta. Brooklyn Pulp Art on suodattamaton IPA-olut ja Karhu Laku Porter nimensä mukaisesti lakritsalla maustettu portteri.

Brooklyn Pulp Art on ns. hazy IPA eli suodattamaton India Pale Ale -olut, joka on moderni versio suositusta IPA-oluttyylistä. Se on mehukas ja yksinkertaisesti herkullinen olutnautinto, jossa on trooppisten hedelmien täyteläisyyttä ja pehmeä jälkimaku. Brooklyn Pulp Art on humaloitu Cascade-humalalla.

”Sesonkiajattelu ravintolan erikoisolutvalikoimassa saa kannatusta oluen ystäviltä. Kuluttajat ovat erityisen kiinnostuneita sesonkiin sopivista oluista ja rajallisen saatavuuden erikoisuuksista”, Sinebrychoffin Brooklyn-oluista vastaava tuotepäällikkö Nella Lämsä kertoo.

Nimensä Brooklyn Pulp Art on saanut sameasta oluttyylistään, joka muistuttaa hedelmälihaa – ja toisaalta taiteellisesta designistaan. Lisäksi olut on todellinen mestariteos!

Karhu Laku Porter tuli kausiolueksi kauppoihin syksyllä 2020 ja loppui melko pian, ennen aikojaan. Oluesta pitivät kaikki ja näin onnistunutta olutta ei pidä jättää muistoksi. Karhu tuo Laku Porterin uudelleen kausivalikoimaansa. Myös oluttyylinä portterin suosio on kasvussa.

Karhu Laku Porter on erittäin tumma, runsasvaahtoinen ja täyteläinen portteriolut. Se on oluttyylilleen uskollisesti hyvin paahteinen ja maltainen olut, johon lakritsiuute tuo makeutta.

Karhu Laku Porterissa on käytetty Pilsner-, Münchener-, väri- ja ruskeamallasta. Olut on maustettu lakritsiuutteella, joka on veteen uutettua puhdasta lakritsia. Täysmallasolut Karhu Laku Porter on oluttyylilleen uskollisesti hyvin tumma, lähes musta. EBC-arvo on jopa 250.

Portterit sopivat parhaiten nautittavaksi sellaisenaan tai digestiivinä, mutta maistuvat erinomaisesti myös suklaisten jälkiruokien kanssa.

Karhu Laku Porterin hana-emblemin ja tölkin karhun on suunnitellut suomalainen muusikko, graafikko ja radiotoimittaja Mikko Viljakainen, taiteilijanimeltään Vilunki 3000.

Niin kausihanavalikoiman kuin DraughtMaster-hanajärjestelmän suhteen ole yhteydessä myyntiedustajaasi Sinebrychoffilla – tai tee suoraan juomatilaus osoitteessa shop.sinebrychoff.fi!