Katsaus kuumaan kesään – ja kiitos

20.08.2021 | Teksti:

Syksy on pian täällä, mutta vielä katsaus kesään, joka oli Suomen lämpimin moniin vuosiin. Kuuma kesä oli varmasti tervetullut koko juoma-alalle viimeisten 18 kuukauden haasteiden keskellä. Suhteellisen kevyiden rajoitusten ja lämpimän sään vuoksi myynti oli poikkeuksellisen voimakasta. Erityisesti olemme iloisia siitä, että 1664 Blanc ja Brooklynin erikoisoluet jatkavat vahvaa suosiotaan, mikä on tärkeä osa tämän olutkategorian kasvua. Samalla hyvää kasvua oli lonkeroissa, siidereissä ja virvoitusjuomissa, jotka kaikki perinteisesti maistuvat kuluttajille auringon paistaessa.

Poikkeuksellisen pitkään kestänyt hyvä sää toi haasteita asiakaspalveluumme. Vaikka teimme parhaamme pitääksemme toimitusviiveet mahdollisimman vähäisinä, tunnustan, että meillä oli ongelmia, ja kiitän teitä kaikkia yhteistyöstä kanssamme ja kärsivällisyydestänne. Olemme ylpeitä palvelutasostamme ympäri vuoden, mutta tällaisina poikkeuksellisina aikoina meillä on vielä tehtävää – otamme opiksemme ja parannamme tilannetta ensi kesänä.

Kesän päättyessä on valitettavaa, että koronaan liittyviä rajoituksia on taas palautettu. Toivomme ja odotamme, että ne ovat lyhytaikaisia, koska rokotusten määrä kasvaa nopeasti. Haluamme varmasti nähdä joulun, johon pandemia ei enää vaikuta, jotta voimme kaikki aloittaa liiketoiminnan rakentamisen uudelleen.

Paljon kiitoksia tuestanne ja pysykää terveinä!

Christian Hickey
Kanavajohtaja, On Trade, Sinebrychoff